| Vesti | Hardver | HyperX predstavio nove proizvode
Hardver

HyperX predstavio nove proizvode

HyperX

Iz kompanije HyperX nam stiže nekoliko novih proizvoda, koji su prvobitno predstavljeni na ovogodišnjem Gamescom sajmu održanom u Kelnu.

HyperX je ovoga puta predstavio i novu porodicu gaming periferija namenjenih konzolnim gamerima, u kojoj se nalaze i prve HyperX Earbuds slušalice, pogodne za Switch ili mobilne igrače.

Ove slušalice kompletiraju konzolnu liniju HyperX proizvoda, imajući u vidu da su nedavno lansirane i prve Sony licencirane Cloud slušalice za PS4, koje se pridružuju osveženim CloudX slušalicama za Xbox.

Akcenat je stavljen i na premium proizvode namenjene PC gamerima, a najnoviji dodatak je druga po redu RGB tastatura Alloy FPS, kao i novi Pulsefire FPS Pro miš.

Oba uređaja možete prilagoditi vašim preferencama, koristeći HyperX NGenuity software. Osim toga, još jedna novina koju smo premijerno videli na Gamescomu je i “Speed” edicija HyperX Predator RGB DDR4 memorije.

 

HyperX 01

 

Usmerene ka Nintendo Switch igračima, Cloud Earbuds slušalice su sjajne za gamere koji traže slušalice koje ulaze u uši, a pri tom svojim kvalitetom izrade omogućuju dugačke i prijatne gaming sesije. Ovo su za HyperX prve 3.5mm stereo slušalice koje ulaze u uši. Sa podrškom za voice chat preko standardnog ulaza za slušalice Nintendo Switch konzole, Fortnite i druge popularne igre koje podržavaju in-game chat dobijaju direktnu in-line mic podršku u handheld modu rada konzole.

Slušalice su dizajnirane tako da kabal koji je usmeren 90 stepeni u odnosu glavni deo koji ulazi u uho, ne prestavljaja smetnju tokom igranja. HyperX je takođe doneo i gumirani kabl, koji gamerima omogućuje da jednostavno izvade slušalice iz kutije i počnu sa igranjem, bez brige o bilo čemu drugom. Kao i sa svim proizvodima iz Cloud serije, udobnost i kavlaitet zvuka su osnova HyperX dizajna.

Veliki silikonski završeci su napravljeni tako da se prilagode svim oblicima ušne školjke, a 13mm drajveri donose bogato i imerzivno in-game audio iskustvo. Ovaj proizvod takođe dolazi i sa dvogodišnjom garancijom, kao i besplatnom tehničkom podrškom.

 

HyperX 02

 

HyperX Cloud slušalice za PlayStation 4 prvi su zvanični HyperX licencirani proizvod od strane Sony Interactive Entertainment LLC. Ove slušalice su dizajnirane specifično za PlayStation 4 gamere, uz komplementarnu plavu boju koja je karakteristična za PlayStation brend, in-line audio kontrole, kao i dobro poznatu i prepoznatljivu HyperX udobrnost.

HyperX Cloud za PS4 donose drajvere širine 53mm, koji garantuju visok kvalitet zvuka, dok je za izdržljivost zadužena aluminijumska osnova. Tu je i mikrofon namenjen in-game chatu, koji po potrebi možete i skinuti ukoliko slušate muziku ili gledate video sadržaje.

Sa druge strane, kompetitivni gameri mogu da uživaju u čuvenoj HyperX mekanoj peni, jastučićima od kože i podesivom osnovom, čija kombinacija garantuje ultimativnu udobnost pri korišćenju. HyperX CloudX Pro Gaming Headset dizajniran je za Xbox igrače, a testiran i odobren od kompanije Microsoft. Slušalice rade sa Xbox Elite Wireless kontrolerom, kao i sa drugim Xbox One kontrolerima koji podržavaju 3.5mm stereo jack ili sa mobilnim uređajima.

 

HyperX 03

 

HyperX CloudX donosi imerzivni in-game zvuk, tako da se gameri mogu prepustiti igranju i takmičenju. Kvalitet zvuka ovih slušalica nam obezbeđuje kristalno čiste niske, srednje i visoke tonove, a tu su i hi-fi mogućnosti sa 53mm drajverima, unapređena reprodukcija bas tonova, kao i closed-cup dizajn. Njihov čvrsti aluminijumski okvir daje dugotrajnu stabilnost i izdržljivost. Prikladne in-line audio kontrole omoguću vam da podesite jačinu zvuka ili prigušite mikrofon već na kablu slušalica, dok odvojivi noise-cancelling mikrofon donosi i jasniji kvalitet glasa kao i značajno smanjenu pozadinsku buku prilikom in-game chata.

Mikrofon se lako priključuje kada vam je potreban, a ukoliko želite da slušate muziku, možete ga jednostavno skinuti. Takođe ji i sertifikovan od strane TeamSpeaka, a kompatibilan je i sa Discord, Skype, Ventrilo, Mumble i RaidCall platformama. Pulsefire FPS Pro miš koristi ergonomski dizajn kako bi odgovorio na potrebe igrača koji miš drže celim dlanom ili u popularnom “kandža” stilu.

Donosi tri DPI podrazumevana podešavanja od 800, 1600 i  3200 DPI, a svako od njih vam je dostupno na samo jedan pritisak dugmeta. Neklizajući bočni držači donose sigurno rukovanje, a optimalna distribucija težine od svega 95 grama, idealna je za brze pokrete rukom. HyperX Pulsefire FPS Pro takođe ima i fleksibilni pleteni kabal,  kao i velike klizaljke sa donje strane za glatke pokrete u svim pravcima. Ovaj gaming miš opremljen je i sa velikim brojem naprednih funkcija.

 

HyperX 04

 

Pulsefire FPS Pro donosi prilagodljiva DPI podešavanja od 100 pa sve to 16,000 DPI (u rasponu od po 50), kao i memoriju koja omogućuje prilagodljive svetlosne efekte, sa do tri profila za igranje u pokretu. HyperX NGenuity software takođe nudi i RGB LED podešavanja za scroll točkič i HyperX logo. Osim toga, NGenuity napredna podešavanja donose i personalizovane performanse senzora, macros kao i DPI podešavanja. HyperX Alloy FPS RGB tastatura dizajnirana je tako da pokaže vašu veštinu, kao i vaš stil.

Vidljive LED lampice ispod svih taster pojačavaju RGB pozadinsko osvetljenje, koje je uz pomoć jednostavnog HyperX NGenuity softwarea moguće podesiti prema vašim preferencama. Alloy FPS RGB takođe ne zauzima puno mesta, kako bi gameri imali više prostora za miš. Tastatura tokođe ima i prikladni USB ulaz, kao i pleteni kabal koji je moguće otkačiti za maksimalnu portabilnost, a pri tom je i otporan na vodu. Samo telo tastature je izrađeno od čelika, što omogućuje veliku stabilnost prilikom korišćenja, čak i u najnapetijim gaming situacijama. Silver Speed prekidači procenjeni su na preko 70 miliona pritisaka.

Njihov dizajn omogućuje pritisak sa ultra-malom silom, što ih čini idealnim za gamere kojima je svaki delić sekunde važan kako bi bili bolji od svojih protivnika. Ova mehanička tastatura takođe omogućuje i snimanje do tri različita profila koja definiše korisnik, što donosi portabilnost bez potrebe da se ponovo instalira software. Nikada više nemojte propustiti kritično važan pritisak tastera u igri sa Alloy FPS RGB prilagodljivim Game Modeom, 100% Anti-ghostingom, kao i N-key rollover mogućnostima.

 

HyperX 05

 

Predator DDR4 RGB od sada je dostupan u brzinama do 4000MHz, a HyperX Predator DDR4 memorija ima povećanu brzini i kapacitete do 128GB, uz frekvencije do  4133MHz. HyperX memorija je namenjena PC enatuzijastima koji prave svoje konfiguracije i koji traže brze, high density memorije.

Novi Predator DDR4 RGB i Predator DDR4 zadovoljavaju potrebe sistemske memorije gamerima koji koriste poslednje Intel ili AMD procesore. Predator DDR4 i Predator DDR4 RGB donose Intel XMP-ready profile koji su optimizovani za poboljšane performanse. HyperX Predator DDR4 RGB takođe dolazi i opremljen sa LED osvetljenjem koje podržava fluidne RGB svetlosne efekte.

Kontrolu osvetljenja podržava veliki broj proizvođača matičnih ploča kao što su ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync i Asrock Polycom RGB. Dodatne informacije o softwareu i kompatibilnosti sa matičnim pločama možete pronaći online, na sajtovima naših partnera.

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu…