| Vesti | Hardver | H1 – novo Mini-ITX kućište iz NZXT
Hardver NZXT

H1 – novo Mini-ITX kućište iz NZXT

Iz kompanije NZXT dolazi H1, a u pitanju je mini-ITX kućište malog formata koje uključuje SFX-L 650w 80+ Gold napajanje, 140mm AIO, kao i prethodno instaliranu PCIe riser karticu.

„Stvaranje kućišta malog formata je nešto što smo oduvek želeli da poboljšamo, jer oni često predstavljaju izazov za gradnju i mogu ometati performanse high-end hardvera“ navodi Johnny Hou, osnivač i izvršni direktor NZXT. „Zato smo pojednostavili proces izgradnje i fokusirali se na performanse prilikom dizajniranja NZXT H1.“

NZXT H1 je elegantno i malo vertikalno kućište dizajnirano da se elegantno uklopi u bilo koju borbenu stanicu, bez ograničavanja igračkog potencijala. Zahvaljujući mogućnosti skladištenja većine GPU-ova pune veličine unutar kućišta, H1 je dizajniran tako da efikasno hladi svaku komponentu kako bi se sprečio termički throttling.

Upravljanje kablovima je olakšano uz I/O port koji je usmeren ka dnu. Preporučena maloprodajna cena NZXT H1 Mini-ITX kućišta iznosi 350 dolara, a globalno će biti dostupno do kraja februara, a možete birati između crne i bele varijante.

 

Izvor: NZXT

 

Komentarišite na forumu…