| Vesti | Hardver | Google Nexus Two primećen u obliku QWERTY Motorola Shadow
Hardver

Google Nexus Two primećen u obliku QWERTY Motorola Shadow

6_www

 

 

Prema najnovijim glasinama iz Kine, ovo što gledate je Motorola Shadow i to je izgleda uređaj koji će koristiti Google-ov Nexus Two. Iako podseća na Motorola DROID, nemamo mnogo informacija o samom uređaju osim onoga što vidimo po slici, a to je da ima qwerty tastaturu na izvlačenje, veliki ekran osetljiv na dodir i prepoznatljivu „pertlu“ za nošenje.

 

 

 

Ovo se svakako uklapa sa ranijim glasinama o tome šta Google-ov sledeći Androidov telefon može doneti od novina. Andy Rubin, nadzornik Android platforme, nagovestio je u nedavnom intervjuu da će sledeći Nexus „smartphone“ verovatno imati tvrdu tastaturu i biće više naklonjen samom poslovnom tržištu.

Ako se vratimo na objavljivanje Nexus One, Google se uopšte nije trudio da prikrije njihovu nameru u promovisanju njihove „najbolje serije uređaja“ – a Nexus One je bio samo prvi – u njihovoj novoj web-prodavnici.

 

Motorolin generalni direktor je razgovarao o značaju same Android platforme i novog vodećeg uređaja, a sam Google se neće striktno okrenuti samo HTC-u kao glavnom partneru (OEM Nexus One telefona), nego i ostalim proizvođačima i njihovim uređajima/telefonima.

Nemamo detalje oko HW specifikacije samog Motorola Shadow telefona, ali ćemo biti prvi u aplaudiranju manjoj/užoj klizećoj QWERTY tastaturi koja zahteva manje rastezanje prstiju nego Motorolini prethodni modeli.

 

1

 

Izvor : guru3d

Komentarišite na forumu