| Vesti | Hardver | GlacialTech pokazuje Igloo Alaska Performance CPU hladnjak
Hardver

GlacialTech pokazuje Igloo Alaska Performance CPU hladnjak

glacialtech

GlacialTech Inc., proizvođač različitih tipova hladnjaka, napajanja, kućišta za računare kako za krajnje potrošače tako i za industrijske potrebe, sada lansira svoj najnoviji fantastični hladnjak – Alaska. GlacialTech je implementirao jeftin, a koristan način da vaš procesor ostane hladan. Kada koristite neke zahtevne aplikacije a posedujete PWM verziju, obrtaji će se kretati od 700 ~ 1600 što će doprineti bržem disipiranju toplote.

 

 

51a

 

Aluminijumski listići su dizajnirani u hexagonalnom obliku kao saće za med kod pčela što čini ovaj hladnjak jedinstvenim. Pored ovog oblika, poseduje i roštilj konstrukciju koja smanjuje otpor vazduha kao i nivo buke. Veličina heat pipe-ova je 6mm.

 

Hladnjak je multi-platoformsko rešenje što znači da podržava Intel LGA775 / 1156 / 1366 i AMD AM2+ / AM3 sokete/procesore. Još jedna atraktivna stvar je što se u pakovanju nalaze i termalne paste u špricu model IceTherm II.

 

Kao sveukupni proizvođač termalnih rešenja, Glacialtech je posvećen dovođenju bolje vrednosti potrošačima u mirnom radnom okruženju. Alaska je sledeći korak u evoluciji ka ultimativnom, laganom, jeftinom CPU hladnjaku za vaš sistem.

 

Cena / performanse, buka / performanse, kao i težina / performanse su GlacialTech-ova tri filozofska principa dizajniranja. Pošto poseduje sertifikate ISO 9001 kao i 14001, GlacialTech je sam sebe obavezao da prilikom proizvodnje koristi isključivo „green“ materijale.

 

Karakteristike :

– Šest Φ6 mm heat pipe visokih performansi – pocinkovani

– Listići sa efektom disanja

– Bakarna baza

– Visoko efikasni osovinski ventilator sa PWM funkcijom

– Multi-platformski (Intel LGA775, 1156, 1366, AMD AM2+, AM3)

– Laka instalacija …

 

Izvor : techpowerup

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar