| Vesti | Hardver | Gigabyte najavio H81 seriju matičnih ploča
Hardver

Gigabyte najavio H81 seriju matičnih ploča

Gigabyte H81 serija

Kompanija Gigabyte, vodeći proizvođač matičnih ploča i grafičkih karti, je najavio matične ploče iz Intelove H81 serije. Gigabyte H81 matične ploče imaju podršku za četvrtu generaciju Intelovih Core procesora, a u seriji će osim standardnih ATX ploča, biti i onih microATX formata.

Kao i uvek, Gigabyte će na svoje H81 bazirane matične ploče koristiti kvalitetne komponente i eskluzivne tehnologije kako bi obezbedio dugotajnost, bolju kompatibilnost i stabilniji rad. Iz tog razloga će matične ploče iz ove serije imati poboljšani UEFI DualBIOS, Gigabyte App center, dodatne USB 3.0 portove, a tu će biti podrška i za 4K rezoluciju preko HDMI i DisplayPort konektora.

 

 

Matične ploče iz H81 serije će koristiti dobro poznatu Gigabyte-ovu tehnologiju Ultra Durable 4 Plus baziranu na „Ultra Performance“ i „Ultra Safe“. Ovo znači da će H81 bazirane matične ploče koristiti LowRDS(on) mosfete, kao i kondenzatore koji su „otporniji“ na veće temperature čime se produžava vek trajanja. USB 3.0, kao i LAN portovi će imati zaštitu od statičkog elektriciteta.

 

 

Gigabyte H81-D3

 

 

Izvor: TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar