| Vesti | Hardver | Genius predstavlja EasyPen M610X
Hardver

Genius predstavlja EasyPen M610X

Genius EasyPen M610X

Kompanija Genius, jedna od vodećih globalnih proizvođača periferija za računare, je predstavio grafičku tablu EasyPen M610X koja bi trebalo da zahvaljujući svojim dimenzijama, tehničkim karakteristikama i lakoći upotrebe, oduševi sve profesionalne korisnike grafičkog softvera.

M610X je ergonomski oblikovan i uprkos svojim dimenzijama teži svega 630 grama. Vrlo se jednostavno koristi bez obzira na to da li je korisnik dešnjak ili levoruk. Na tabletu se nalaze četiri tastera koji omogućavaju brz pristup funkciji Undo, brisanju i zumiranju u grafičkim programima.

 

Površina za crtanje je u srazmeri 4:3, dimenzije su 6×10 inča (15,24×25,40 cm), a rezolucija je čak 4.000 LPI (lines per inch – linija po inču). Tablet nudi 1.024 nivoa osetljivosti na pritisak, zahvaljujući čemu je rad u grafičkim programima izuzetno precizan i brz, bez trošenja vremena na ispravljanje grešaka. Uz tablet dolazi olovka pomoću koje se može crtati, slikati ili pisati kao sa pravom olovkom. Olovka je bežična i koristi dve AAA baterije, a uz nju se isporučuju i dva rezervna vrha. Kada se ne koristi, olovka se može smestiti u praktičan držač koji se nalazi na samom tabletu.

 

Genius EasyPen M610X 4

 

Korisnici Windowsa će na CD-u uz grafički tablet pronaći i dodatni softver – MAGIX Photo Manager za rad sa kolekcijama fotografija, MAGIX Photo & Graphic Designer za crtanje i slikanje i PenSign za jednostavnu digitalizaciju potpisa. Tu je još i praktični PenToolbar koji omogućava potpunu kontrolu nad uređajem.

 

Genius EasyPen M610X 1 TGenius EasyPen M610X 2 TGenius EasyPen M610X 3 T

 

EasyPen M610X se na računar spaja putem USB interfejsa i radi sa svim novijim verzijama Windowsa (od Windowsa XP ) i sa novijim verzijama OS X-a (od 10.4).

 

Izvor: Genius


Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar