| Vesti | Hardver | Genius predstavio HS-400A „Tattoo“ slušalice
Hardver

Genius predstavio HS-400A „Tattoo“ slušalice

Genius HS-400A

Slušalice za kancelariju

 

Kompanija Genius je predstavila nove slušalice u u svojoj seriji kancelarijskih slušalica sa mikrofonom – HS-400A „Tattoo“.

Novi model za razliku od nedavno predstavljenih primarno namenjen kancelarijskim radnicima čiji se dnevni posao sastoji od velikog broja razgovora putem Skype-a, telefona ili nekog drugog načina komunikacije.

Unutrašnjost slušalica postavljena je vestačkom kožom kako bi se omogućilo udobno držanje na glavi čak i tokom višesatnog korišćenja, što će sigurno znati da ceni svaki predstavnik prodaje ili agent u korisničkoj službi. Postava, osim funkcije udobnosti, služi i kao izolator zvukova iz okoline kako bi korisnik mogao da se koncentriše na ono što mu je u tom trenutku najvažnije – sam razgovor.

 

Genius HS-400A 1

 

Mikrofon je smešten na levoj slušalici i može da se rotira kako bi se njegov položaj prilagodio svakom korisniku i time omogućio jasne i razgovetne razgovore. Dužina trake koja spaja slušalice je takođe podesiva, kao i položaj samih slušalica kako bi korisnici mogli da osiguraju optimalnu udobnost prema sopstvenim potrebama.

Kako bi donele dašak duha i zabave u „ozbiljnu“ kancelarijsku opremu, slušalice sa spoljne strane karakteriše zabavna „tetovaža“ bele boje sa zelenim ili plavim detaljima.

 

Genius HS-400A 2

 

Kabl dužjine 1,8 metara, na kojem se nalazi i kontrola jačine zvuka, omogućava spajanje na priključak za slušalice i na računare koji nisu smešteni neposredno uz korisnike. Drajveri dimenzija 40 mm osiguravaju jasan i čist zvuk. Osim za razgovore, prema navodima iz Geniusa, ove slušalice će dobro doći i prilikom slušanja muzike ili gledanja filmova, a mogu se priključiti i na niz drugih uređaja, od pametnih telefona i tableta do MP3 plejera.

Genius HS-400A se može nabaviti u prodavnicama po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 2.300 dinara.

 

Izvor: Genius

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar