| Vesti | Hardver | FSP najavio Hydro G Pro seriju napajanja
Hardver FSP

FSP najavio Hydro G Pro seriju napajanja

Iz kompanije FSP je stiglo novo Hydro G Pro Series napajanje. Ova napajanja su potpuno modularna sa ribbon kablovima za jednostavnu instalaciju i urednu unutrašnjost kućišta. Fluid Dynamic Bearing (FDB) ventilatori i japanski E-kondenzatori zajedno osiguravaju visoku pouzdanost i nisku jačinu buke.

Nadovezujući se na uspeh prethodnih generacija iz ove serije, novi Hydro G Pro PSU-ovi sada pružaju znatno poboljšanu bezbednosnu konstrukciju sa IEC62368 sertifikatom u kompaktnijim dimenzijama, plus Eco režim za minimalnu buku. Hydro G Pro serija je trenutno dostupna u verzijama od 850 W i 1000 W.

Modularni dizajn sa tankim kablovima čini PSU mnogo lakšim za podešavanje, smanjuje smetanje kablova i poboljšava protok vazduha, a korisnici imaju mogućnost da koriste samo kablove koji su im potrebni. Modularni konektori pružaju visoku fleksibilnost koja omogućava korisnicima da brzo pomeraju kablove.

Uz stoprocentne elektrolitičke kondenzatore proizvedene u Japanu osiguravaju pouzdanu snagu i dugotrajnost, kao i konformni premaz koji štiti napajanje i njegove unutrašnje komponente od prašine, vlage i mrlja, Hydro G Pro serija se tokom testiranja u kompaniji pokazala savršeno čak i u relativnoj vlažnosti od 95%.

Inovativni dizajn disipacije toplote provodi toplotu kroz termalnu ploču na dnu napajanja, pretvarajući celo PSU kućište u heatsink kako bi uređaj ostao hladan. Oznaka 80 Plus Gold daje dodatnu sigurnost da PSU proizvodi manje toplote i gubi manje energije.

Inteligentna kontrola brzine ventilatora osigurava tiho okruženje pri radu od 0 dBA, a Eco prekidač omogućava korisniku da uključi mogućnost polu-ventilatora – čuvajući pouzdan, niskošumni FDB ventilator dok PSU ne dostigne 30%.

 

Izvor: FSP

 

Komentarišite na forumu…