| Vesti | Hardver | EK predstavio Momentum Aorus Z390 Master D-RGB monoblok
Hardver EKWB

EK predstavio Momentum Aorus Z390 Master D-RGB monoblok

EK Water Blocks je predstavio Intel LGA1151 socket-bazirani monoblok u okviru Quantum linije proizvoda. EK-Momentum Aorus Z390 Master je specijalno dizajniran za Aorus Z390 Master i Aorus Z390 Ultra matične ploče.

Adresabilni D-RGB LED u monobloku je kompatibilan sa RGB Fusion Sync softverom, nudeći kompletno iskustvo svetlosne kastomizacije za svaku diodu, u svakom trenutku. Ovo je kompletno all-in-one rešenje za tečno hlađenje matične ploče, uz podršku za 8. i 9. generaciju Intel Core procesora.

Monoblok je kompatibilan sa sledećim matičnim pločama: Aorus Z390 Master i Aorus Z390 Ultra. Dizajniran i konstruisan u saradnji sa Gigabite Aorus-om, ovaj monoblok koristi najnoviju generaciju EK engine-a za hlađenje koji se koristi na Quantum liniji kako bi se obezbedilo najbolje moguće hlađenje procesora dok se protok na uskraćuje drugim komponentama.

Ovaj vodeni blok direktno hladi LGA1151 procesor tipa, kao i modul za regulaciju napona (MOSFET). Tečnost teče direktno preko svih kritičnih područja, pružajući entuzijastima odlično rešenje za visoke i stabilne overklokove.

Kao i kod svakog EK monobloka, EK-Momentum Aorus Z390 Master D-RGB karakteriše high-flow dizajn i može se lako koristiti sa sistemom, koristeći slabiju pumpu za vodu ili niže postavke za brzinu pumpe. Monoblok Momentum takođe dolazi sa sofisticiranim D-RGB (adresabilnim) osvetljenjem koje se povezuje sa standardnim 3-pinskim 5V D-RGB header-om.

Ovaj Z390 monoblok takođe dolazi sa specijalnim cold plate-om koji obezbeđuje da monoblok ima bolji mehanički kontakt sa IHS-om od 8. i 9. generacije Intel 1151 socket-based procesora, a rezultat je bolji termalni transfer.

Osnova monobloka je izrađena od niklovanog elektrolitičkog bakra, dok je gornji deo od kvalitetnog akrilnog stakla.

Nosači od niklovanog mesinga su prethodno instalirani i omogućavaju jednostavnu montažu. Digitalna (adresabilna) 3-pinska 5-voltna D-RGB LED traka je instalirana u monoblok koji se povezuje sa 3-pinskim LED headerom na matičnoj ploči ili se može povezati na bilo koji drugi podržani 5V 3-pin LED kontroler.

Ovaj proizvod je kompatibilan sa Gigabyte RGB Fusion 2.0 RGB upravljačkim softverom. Oznaka strelice na 3-pinskom LED konektoru treba da se poravna sa oznakom +5V na RGB headeru.

 

Izvor: EKWB

 

Komentarišite na forumu…