| Vesti | Hardver | Forerunner 410 – Savršeni sportski sat
Hardver

Forerunner 410 – Savršeni sportski sat

garmin

Juče je u Beogradu, predstavljen novi Garmin-ov Forerunner 410. U pitanju je savršeni sportski sat za one kojima će brojne mogućnosti i jednostavnost korišćenja pomoći u ostvarivanju boljih rezultata. Elegantan, aerodinamičan i izrazito pouzdan Forerunner 410 sadrži usavršeni prsten, u odnosu na FR 405, koji je osetljiv na dodir. Ovime se postiže brži prolaz kroz meni i odabir potrebnih parametara.

 

garmin410-front_T

 

Uz mogućnost kreiranja intervalnih treninga, te pregleda tempa za svaki interval, možete postaviti i alarm broja otkucaja srca i jasno videti trenirate li iznad ili ispod svojih ciljeva. Upotrebom senzora broja otkucaja srca možete trenirati u jednoj od pet zona, i precizno meriti potrošene kalorije.

Ovaj sat osim što sadrži brzi softver preuzet od revolucionarnog modela Forerunner 405, odlično radi u svim uslovima i obrađuje informacije brže nego i jedan njegov prethodnik. Forerunner 410 će vas upozoriti pre prelaska u štedljiv način rada, a možete ga i ručno isključiti za vreme duge pauze od treninga. Uz mogućnost prilagođavanja do tri trening stranice sa više od 30 različitih tipova podataka, možete čak odrediti i koliko polja podataka želite videti na svakom ekranu. Kako biste dobili što više informacija dok trčite, podesite trening stranicu i automatski prođite kroz podatke koje želite da vidite. Nakon što ste podesili napredni trening, Forerunner 410 postaje vaš lični trener prikazujući detaljan plan treninga dok trčite ili vozite bicikl. U kompletu sa senzorom broja otkucaja srca Forerunner 410 beleži broj otkucaja srca u minuti. Forerunner 410 ima 5 zona otkucaja srca koje možete prilagoditi svojim zonama, i omogućava merenje potrošenih kalorija zasnovanu na broju otkucaja srca tako da možete tačno da pratite potrošnju kalorija.

 

garmin-410-side_T

 

Ovaj sportski sat koristi ANT+ bežičnu tehnologiju za prenos podataka, a u pakovanju dolazi zajedno sa USB ANT+ stickom.

Kada završite sa treningom Forerunner 410, povezan sa računarom, nastavlja s radom, bežično učitavajući vaše podatke na Garmin Connect besplatnu „online“ trening zajednicu za analizu, razmenu i deljenje treninga s drugima. Garmin Connect prikazuje podatke kao što su vreme, udaljenost, brzina, visina i broj otkucaja srca kroz grafikone, slike, izveštaje i razne kartografske prikaze, uključujući prikaze ulica, fotografija, topografske karte kao i karte nadmorske visine. Sve navedene parametre možete videti i u popularnoj Google Earth aplikaciji.

 

garminforerunner410-side2_T

 

Cena ovog sata na našem tržištu će iznositi 46.728 din.

 

Izvor: Info team

 

Komentarišite na forumu

 

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar