| Vesti | Hardver | EVGA planira da se „proširi“ na Evropskom tržištu
Hardver

EVGA planira da se „proširi“ na Evropskom tržištu

evga

Tvorac, direktor i i CEO kompanije EVGA Andrew Han je odlučio da je došlo vreme za ekspanziju tj. veću popunjenost EVGA proizvoda na tržištu kao što je Evropsko. Ovo se planira restruktuiranjem EVGA Evrope koja pokriva tržišta Evrope, Srednjeg istoka, Afrike i Indije. Osim restruktuiranja u planu je i poboljšanje servisa za korisnike tako što će se vršiti interakcija sa tržištem na svim nivoima.

 

 

„Kada se kaže EVGA na tržištu Evrope, gotovo uvek se pomisli na skup brend. Ali mi imamo mnogo više da ponudimo“, rekao je Andrew Han i nastavio: „Tokom godina smo kreirali „EVGA way“ način poslovanja baziranog na odličnoj tehničkoj podršci i inženjeringu, dugim garancijama kao i o  brizi o korisnicima koji nas verno podržavaju preko 10 godina. Na kraju kompanija EVGA pruža jedinstven osećaj posedovanja nekod od njihovog proizvoda. Stavno verujemo u EVGA kao brend i očekujemo u narednim mesecima korisnici uvide prednosti posedovanja nekog od naših proizvoda i servisa koje pružamo. U junu se u Evropi ponovo lansira EVGA Step Up program.“

 

„Odavno smo odlučili da našu poruku korisnicima razlikujemo od drugih i time prebližimo sam proizvod korisniku i onome što je njemu važno kao što je dobra kontrola proizvoda pre prodaje, podrška korisnicima posle prodaje kao i lakoća korišćenja naših proizoda“ rekao je Andrew Han navodeći da se ovo odnosi na izjavu koju je dao pre 9 godina i nastavio: „Ubeđen sam u svim prethodnim godinama obećano ispunili i dokazi za to su tu. Na primer pametnim projektovanjem smo postigli da Nvidia GeForce 470 i 480 Superclocked+ verzije budu hladnije za 7 stepeni. Mislim da upravo ovo dokazuje našu privrženost da proizvodi poseduju nešto više od običnih. Tu su i dobijene dobre vrednosti za vaš novac i različitost u odnosu na konkurenciju.“

 

EVGA veruje da se kljuć uspeha vrti oko njihovi hprograma koji će moći da se koriste u budućnosti kao što su „Channel partner program“, „Mod Rigs“, „EVGA Affiliate“, „EVGA Gaming“, „Folding@EVGA“, „EVGA’s Loaner programs“, „EVGA Step Up“ i „EVGA Bucks“.

 

„Trudimo se da pružimo prednosti našeg brenda i korisnicima u Evropi, zato što EVGA brend nije samo fokusiran na kvalitetu, i cenama kojima konkurišemo konkurenciji kao što su recimo nagrađene Nvidia grafičke karte i ploče za Intelove procesore. Tu je i fokus na zajednici sa razlogom da im pružimo dodatne prednosti. Ove prednosti neće važiti samo za naše trenutne partnere, već gledamo da iste važe i za širu publiku. Radujemo se služenju i radu za našu zajednicu.“ rekao je Gregor Perng, koji je specijalni pomoćnik Andrew Hana, dok je bio na poseti ovogodišnjem Computexu.

 

Stalno širenje posla i okretanje fokusa ka zajednici sa novom strukturom EVGA Evrope, koja poseduje kancelarije u Amsterdamu u Holandiji kao i u Minhenu u Nemačkoj pokazuje da se EVGA trudi da poboljša ionako već dobar položaj na tržištu. Ranije ovog meseca je najavljeno startovanje „EVGA Channel Partner“ programa koji će doneti nove prednosti EMEAI regionu preko stalnih informacija, specijalnih promocija, marketinškog materijala kao i listingu gde kupiti EVGA proizvode.

 

Komentarišite na forumu