| Vesti | Hardver | Epson obnovio ugovor o globalnom sponzorstvu fudbalskog kluba Mančester Junajted
Hardver

Epson obnovio ugovor o globalnom sponzorstvu fudbalskog kluba Mančester Junajted

uvodna

Kompanija Epson, jedna od najvećih kompanija za proizvodnju kancelarijskih uređaja i uređaja za prikaz slike, produžila je postojeći ugovor sa fudbalskim klubom Mančester Junajted na tri godine, kao zvanični snabdevač kluba kancelarijskom opremom. Zbog prednosti koje je donela povećana interakcija i angažman od strane korisnika, kao i podizanje svesti o brendu širom sveta, kompanija Epson ovaj odnos vidi kao ključnu inicijativu za unapređenje globalne prepoznatljivosti brenda i razvoja poslovanja.

 

Epson će zadržati pravo na dalje reklamiranje na stadionu i uživati u gostoljubivosti kluba, dok za će za Mančester Junajted obezbeđivati osnovnu kancelarijsku opremu, kao i opremu za štampanje i prikaz slike. MUTV je već iskusio prednosti modernih Epsonovih projektora ultra-kratkog dometa, koji omogućavaju da se projektovane slike stadiona koriste kao pozadina za studijske snimke (umesto rasvetljavanja čitavog stadiona za potrebe snimanja). Projektovane ilustracije u vežbaonici za igrače čine treninge interaktivnijim, dok Epsonovi štampači štampaju sve dnevne informacije o mečevima, uključujući i planove igre, a foto štampači se koriste za štampanje zvaničnih fotografija.

 

EPSON MU 01

 

Ian Kameron, Direktor za globalnu komunikaciju u kompaniji Epson, je izjavio: “Veoma nam je drago smo što smo obnovili ovaj ugovor. Ovo je jedno uzbudljivo partnerstvo i mi ga vidimo kao mogućnost da ojačamo veze sa našim korisnicima širom sveta, posebno kada su u pitanju tržišta u razvoju”.

 

EPSON MU 02

 

Komercijalni direktor kluba Mančester Junajted, Ričard Arnold, je izjavio: “Veoma nam je drago što nastavljamo saradnju sa Epsonom i što ćemo dalje razvijati zajedničke pogodnosti koje ona donosi. Kao i Mančester Junajted, Epson je svetski brend i njihove inovacije ih drže na samom vrhu tržišta. Nedavno je Epson proslavio našu rekordnu 19. titulu sa svojim fanovima, prenoseći Epson Champions iskustvo do Pekinga, Šangaja, Bankoka, Kuala Lumpura i Singapura. Više od 20 000 fanova posetilo je muzej sa postavkom koja prati istoriju ovih 19 titula, čiji je vrhunac bila najmodernija Epsonova 3D projekcija trenutnog tima”.

Obnovljeno sponzorstvo trajaće do kraja sezone 2014/15.


Izvor: Epson


Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar