| Vesti | Hardver | Enermax Aurora Lite tastatura u prodaji
Hardver

Enermax Aurora Lite tastatura u prodaji

enermax

Enermax je u prodaju pustio Aurora Lite, novu žičnu tastaturu, izrađenu od brušenog alumunijuma. Tastatura je dimenzija 460 x 160 x 9.2mm i poseduje „scissors“ tehnologiju za tiho i udobno kucanje. Gumeni odbojnici sprečavaju klizanje tastature, a tu je još i USB hub sa dva 2.0 USB porta.

 

 

Ova tastatura je specijalno dizajnirana za one koji mnogo kucaju. Enermax je u ovaj model integrisao svoju patentiranu tehnologiju izrade dugmića koju nazivaju „scissors“ (scissors = makaze) koju pored sjajnog iskustva pri kucanju (kao kod laptopova) karakteriše i garancija od 10 miliona „pritisaka“ na tastere. Masivno kućište koje poseduje i gumeni odbojnici sprečavaju klizanje tastature. Tanak profil i ugao od 0 stepeni pod kojim je postavljena garantuju brzo i udobno kucanje. Za USB periferije koje se često koriste kao što su USB miševi i fleš diskovi, Aurora Lite poseduje dva dodatna USB porta sa svake strane tastature.

 

1

2

 

3

Tokom naredne nedelje će se ovaj model naći u prodavnicama po preporučenoj ceni od 59.90 €. U prvom kvartalu 2011. možete očekivati i bežičnu verziju istog modela.

 

Izvor: guru3d

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar