| Vesti | Hardver | EKWB predstavio EK-FB GA Z270X RGB monoblok
Hardver

EKWB predstavio EK-FB GA Z270X RGB monoblok

EKWB RGB monoblock

Kompanija EK Water Blocks vredno radi, i ubrzo posle predstavljanja matičnih ploča baziranih na Intelovom Z270 čipsetu, je spremila vodeni blok za Gigabyte Z270 matične ploče.

Novi blok nosi oznaku EK-FB GA Z270X RGB, i kao što se može videti iz naziva u pitanju je RGB blok koji je kompatibilan sa Gigabyte RGB Fusion tehnologijom, tako da korisnicima omogućava prilagođavanje osvetljenja u skladu sa njihovim potrebama.

EK-FB GA Z270X RGB blok je kompletno all-in-one rešenje za CPU i naponsku jedinicu matične ploče, a lista podržanih matičnih ploča trenutno izgleda:

 

 

Dizajniran i konstruisan u saradnji sa Gigabyte-om, ovaj monoblok sadrži ranije nagrađivani EK-Supremacy EVO sistem hlađenja kako bi se obezbedilo najefikasnije hlađenje CPU-a. Njegova konstrukcija je takva da osim CPU-a, dobro hladi i naponske MOSFET-ove, zato što voda prolazi iznad svih temperaturno kritičnih područja. EK-FB GA Z270X RGB je konstruisan za optimalan rad u sistemima sa velikim protokom vode, ali može efiksano da radi i u sistemima sa slabijom pumpom.

 

 EKWB RGB monoblock 01

 

Baza bloka je napravljena od niklovanog bakra, dok je gornji deo je napravljen od kvalitetnog akrilnog staklenog materijala. Odstojnici su preinstalirani tako da je omogućena jednostavna montaža.

EK-FB GA Z270X RGB poseduje LED traku koja se preko 4-pinskog RGB konektora povezuje na matičnu ploču. Traka se može lako izvući i zameniti ako se za to ukaže potreba.

 

EKWB RGB monoblock 02

 

EK-FB GA Z270X RGB blok je dostupan za kupovinu preko EK webshopa i partnera, sa preporučenom maloprodajnom cenom od 119,9€.

 

Izvor: EKWB

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar