| Vesti | Hardver | EKWB predstavio Direct Vector vodeni blok
Hardver EKWB

EKWB predstavio Direct Vector vodeni blok

Iz kompanije EK Water Blocks nam dolazi nova varijanta vodenog bloka koji nudi produženu kompatibilnost i visoke performanse. U pitanju je EK-Quantum Vector Direct RTX RE Ti D-RGB, koji je specijalno izrađen za NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti grafičke karte referentnog dizajna.

Naime, EK-Quantum Vector Direct RTX RE Ti D-RGB je verzija EK-Quantum Vector vodenog bloka gde je terminal uklonjen kako bi se omogućila dodatna kompatibilnost, pogotovo u kućištima koja ne nude dovoljno prostora. Umesto toga, fitinzi su ušrafljeni direktno na sam vrh, a ovaj vodeni blok koristi poznati EK single-slit tanki dizajn i prekriva celu dužinu PCB.

Iz kompanije navode da će ovo sofisticirano rešenje za hlađenje transformisati vašu moćnu NVIDIA grafičku kartu u minimalističko i elegantno parče hardvera uz adresabilno D-RGB LED osvetljenje.

Takođe, u ponudi EKWB se nalaze i retencioni backplate-ovi koji dodaju na estetici vaše grafičke karte, ali takođe omogućuju i dodatno pasivno hlađenje GPU jezgru i VRM sekciji na ploči.

EK-Quantum Vector Direct RTX RE Ti D-RGB serija vodenih blokova je dostupna po ceni od oko 150 evra.

 

Izvor: EKWB

 

Komentarišite na forumu…