| Vesti | Hardver | Eko miš iz Genius-a – DX-ECO
Hardver

Eko miš iz Genius-a – DX-ECO

Ekoloski bezicni mis Genius-DX-ECO

Genius je predstavio bežični miš Genius DX-ECO koji koristi Geniusovu BlueEye optičku tehnologiju, a od ostatka ponude na tržištu se razlikuje zbog činjenicom da ne sadrži ugrađene klasične baterije. Kako tvrdi Genius DX-ECO se napaja iz kondenzatora velikog kapaciteta, koji se može puniti čak do 100.000 puta, a za rad je spreman nakon samo tri minute punjenja.

 

Optički senzor BlueEye ugrađen u DX-ECO omogućava vam rad ne samo na stolu, nego praktično na bilo kojoj drugoj površini, uključujući zamagljena stakla, tepihe ili nameštaj.

 

Genius-DX-ECO 04 T

 

Pored klasična tri tastear (od kojih srednja služi i kao točkić), DX-ECO opremljen je i tasterima za kretanje stranicu napred i nazad u internet pretraživaču i tasterom za brzo kretanje po stranici, a tu je i prekidač za odabir rezolucije između 800 i 1.600 dpi.

 

Genius-DX-ECO 01 TGenius-DX-ECO 02 T
Genius-DX-ECO 03 TGenius-DX-ECO 06 T

 

Težina miša je samo 95 grama i dolazi sa mini USB konektorom koji praktično ne izviruje iz računara. DX-ECO dostupan je u opremljenijim prodavnicama opreme za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 5300 dinara.

 

Izvor: Genius


Komentarište na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar