| Vesti | Hardver | EK predstavio Vector² Master vodeni blok za GIGABYTE RTX 4080 grafičke karte
Hardver EKWB

EK predstavio Vector² Master vodeni blok za GIGABYTE RTX 4080 grafičke karte

Iz kompanije EKWB stiže novo rešenje za vodeno hlađenje ukoliko koristite Gigabyte RTX 4080 liniju grafičkih karti, bilo da su u pitanju Aorus Master, Gaming, Aero, Eagle. Naime, Vector² Master RTX 4080 D-RGB dolazi u formi vodenog bloka sa crnim anodiziranim aluminijumskim bekplejtom.

Pored minimalističkog dizajna, Vector² Master nudi kombinaciju mlazne ploče sa 3D-obrađenim Plexi umetkom koji će poboljšati distribuciju protoka i toplotne performanse. Zastupljen je Open Split-Flow dizajn za hlađenje, a karakteriše ga nisko ograničenje hidrauličkog protoka, što znači da se može koristiti sa slabijim pumpama za vodu ili pumpama koje rade na podešavanjima male brzine.

Svi EK-Quantum Vector² GPU vodeni blokovi koriste bakarnu hladnu ploču debljine 11 mm sa direktno pričvršćenim acetalnim terminalom i robusnim vrhom sa jednim O-prstenom.

D-RGB LED osvetljenje je postavljeno na najdužoj ivici vodenog bloka, a PCB i diode su skrivene unutar aluminijumskog produžetka. EK-Quantum Vector² GPU vodeni blokovi prate EK-Matrix7 standard, omogućavajući im da se neprimetno integrišu sa predstojećom 2. generacijom EK-Reflection razvodnih ploča.

Vodeni blokovi EK-Quantum Vector² Master RTX 4080 D-RGB će biti dostupni po preporučenoj maloprodajnoj ceni oko 265€.

 

Izvor: EKWB

 

Komentarišite na forumu…