| Vesti | Hardver | EK lansira „EK-Loot“ podloge za miševe
Hardver EKWB

EK lansira „EK-Loot“ podloge za miševe

Kao deo nove linije proizvoda za gejmere i PC entuzijaste „EK-Loot“, kompanija EK Water Blocks je odlučila da lansira najpre svoje ekskluzivne podloge za miševe. Dolaze u raznim veličinama, a kako navode u saopštenju kompanije, nisu jedini proizvodi koji krase deo nove ponude.

Najpre je tu Black L varijanta, dimenzija 900 x 400 milimetara. Nudi 50% veću površinu od standardne podloge za miša, a istovremeno je dovoljno kompaktna da stane na manje stolove. Površina tkanine sa niskim trenjem takođe ima izuzetne performanse praćenja za optičke i laserske miševe.

Super je minimalistička, potpuno crna i ima samo mali EK logo u donjem desnom uglu. Podloga je debljine 3 mm sa neklizajućom gumenom podlogom koja je drži na mestu čak i tokom najintenzivnijih gejming sesija. Ivica podloge je ukrašena gustim šavovima koji povećavaju izdržljivost i sprečavaju svakodnevno habanje koje podloga za miša mora da izdrži.

Potom je tu Gray L, istih dimenzija poput Black L, gde površina tkanine sa niskim trenjem takođe ima izuzetne performanse praćenja za optičke i laserske miševe. Neutralni sivi ton ovog podmetača za miša savršeno će ići ruku pod ruku sa svetlijim setupima. Podloga je debljine 3 mm sa neklizajućom gumenom podlogom koja je drži na mestu čak i tokom najintenzivnijih sesija igara.

Black XL varijanta je dimenzija 1220 x 600 mm i zahteva veliki sto za postavljanje. Ova prostirka je debljine 3 mm sa neklizajućom gumenom podlogom koja ga drži na mestu čak i tokom najintenzivnijih sesija igara.

Crna podloga za miš Black M sa dimenzijama 600 x 300 mm je kompaktna za stolove sa ograničenim prostorom.

Na samom kraju, tu je Black S, a sa svojom malom veličinom od samo 240 x 200 mm, ima ograničen prostor za kretanje miša jer igranje igara nije njena primarna namena.

Cene novih EK-Loot podloga se kreću od 8.90 (Black S), 19.90(Black M), 34.90 (Black L, Gray L) kao i 44.90 evra (Black XL).

 

Izvor: EKWB

 

Komentarišite na forumu…