| Vesti | Hardver | D-Link predstavlja DCS-2332L cloud kameru
Hardver

D-Link predstavlja DCS-2332L cloud kameru

D-Link DCS-2332L

Pre neki dan kompanija D-Link je predstavila DCS-7513 spoljnu kameru, koja je uz pomoć IR LED osvetljenja, kao i drugih tehnologija omogućava stalni nadzor, čak i noću. Ali D-Link nije stao na tome, jer je predstavio novu spoljnu cloud kameru u vidu modela sa oznakom DCS-2332L. Za razliku od modela DCS-7513 ova kamera je namenjena kućnim korisnicima, i pruža dobru zaštitu korisnikove imovine.

 

 

D-Link DCS-2332L je wireless cloud kamera i korisnik ima mogućnost da preko myCloud servisa vrši podešavanja ili da prati video feed kamere. Kontrola i praćenje video feed-a je moguće i preko i drugih uređaja, kao što su mobilni telefoni, tableti isl koji imaju Android ili iOS operativni sistem.

 

D-Link DCS-2332L 01

 

Ova video kamera podržava snimanje i u HD 720p rezoluciji, jer ima CMOS senzor od 1MP. DCS-2332L podržava noćno snimanje, kao i PIR senzor pokreta koji omogućava kontaktiranje vlasnika ako se detektuje neki neželjeni pokret. Kamera poseduje mikrofon, kao i zvučnik, a kao i prethodno predstavljen DCS-2310L model i ova kamera ima IP-65 rejting tako da je u potpunosti zaštićena od uticaja prašine, kiše isl.

D-Link DCS-2331L kamera ima i slot za micro-SD karticu, čime je omogućeno i lokalno snimanje video zapisa.

 

Specifikacije:

 

D-Link DCS-2332L specifikacije

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar