| Vesti | Hardver | D-Link je predstavio DCS-5020L kameru
Hardver

D-Link je predstavio DCS-5020L kameru

Dlink DCS-5020L

Kompanija D-Link je predstavila novu Wireless 802.11n Cloud kameru koja ima mogućnost proširenja Wi-Fi mreže i omogućuje kućnim korisnicima slobodu da prate stvari koje vole bilo kada, bilo gde.

Kako bi omogućila povezivanje na više uređaja u kući, kamera se može ponašati kao bežični extender koji pomaže povezivanju unutar kuće za prenosne uređaje i dodatne kamere. Wireless N Day & Night Pan/Tilt kamera (DCS-5020L) omogućuje rad “u oblaku”, tako da im se može pristupiti daljinski preko myDlink aplikacije. Ona se okreće i naginje kako bi se povećala oblast pokrivenosti samo jednom instalacijom i uključuje infracrveno osveteljenje za rad u noćnim uslovima.

 

 

D-Link DCS-5020L uključuje Wi-Fi repeater mod i može da proširi dostupnost bežičnog signala na celu kuću, kao i da radi bez kablovske internet konekcije. Ova kamera podržava D-Linkovu tehnologiju nulte konfiguracije što znači da je set-up potupno automatski kada se povezuje na kompatibilan D-Link ruter.

 

Dlink DCS-5020L 1 T Dlink DCS-5020L 2 T
   
Dlink DCS-5020L 3 T Dlink DCS-5020L 4 T

 

Pošto kamera omogućuje rad “u oblaku”, direktni video klipovi mogu se gledati bilo kada preko mobilnih uređaja sa internet konekcijom kao što su smart telefoni ili tablet računari. Ovo je omogućeno jednostavnom instalacijom besplatne myDlink aplikacije, koja je dostupna na App Store-u i Google Play-u ili logovanjem na bezbedni myDlink portal preko pretraživača.

Duševni mir je osiguran zahvaljujući dodatku detekcije zvuka i pokreta, a infracrveni LED-ovi daju jasne slike u svim uslovima osveteljenja, pa čak i u potpunom mraku. Štaviše, ako je određena oblast interesantna za detekciju pokreta ugrožena, ili se prevrši određeni prag zvuka, automatski se šalje e-mailom upozorenje i fotografija ili video klip vlasnicima objekata, omogućujući im da preduzmu hitne akcije.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar