| Vesti | Hardver | Corsair predstavio 175R RGB Mid-tower kućišta
Hardver Corsair

Corsair predstavio 175R RGB Mid-tower kućišta

Kompanija Corsair je obogatila svoju liniju entry-level kućišta uz novi model Carbide 175R RGB. Naime, 175R nudi pregršt dodataka koji se nalaze na onim skupljim modelima, dok se ovaj model može nabaviti po ceni od oko 60 dolara.

U to su uključene RGB LED dekoracije, spoljašnost sa faux-brušenim metalom, kao i ograđen donji odeljak. Prednja strana uključuje RGB LED osvetljeni kompanijski logotip sa usisima na gornjim i donjim ivicama.

Na jednom od prednjih usisa se nalazi 120mm-tarski fabrički ventilator sa RGB LED osvetljenjem, dok dva 140/120mm gornja izduva, kao i sporedni od 120mm dalje regulišu ventilaciju. Panel sa leve strane nudi blago zatamnjevo kaljeno staklo.

Unutrašnjost Corsair Carbide 175R RGB nudi konvencionalni horizontalno particionisan raspored. Što se tiče smeštanja uređaja za skladištenje podataka, u ponudi su dva 3.5 inčna/2.5 inčna ležišta, i 2.5 inčna mount-ova iza ležišta za matičnu ploču.

Povezivost na prednjem panelu nudi dva USB 3.0 porta, kao i HDA audio kombinovan džek. Corsair nudi i filtere za prašinu za gornju ventilaciju, kao i PSU intake.

 

 

Izvor: Corsair

 

Komentarišite na forumu…