| Vesti | Hardver | Corsair najavio optimizovani MP600 SSD za Sony PS5
Hardver Corsair

Corsair najavio optimizovani MP600 SSD za Sony PS5

Iz kompanije Corsair nam dolazi novi M.2 SSD namenjen gejmerskoj populaciji, kako je u pitanju SSD koji je optimizovan za PlayStation 5. U pitanju je MP600 PRO LPX.

Dostupan je u kapacitetima od 500GB pa sve do 4TB, a MP600 PRO LPX proširuje prostor za skladištenje na vašoj konzoli u specijalno dizajniranoj formi kućišta. MP600 PRO LPX nudi takođe i velike brzine učitavanja i beleženja za celokupnu biblioteku igara, što pomaže dodatno skladištenju.

Specijalno dizajniran aluminijumski hladnjak niskog profila obezbeđuje da MP600 PRO LPX ostane hladan čak i pod najvećim opterećenjem u igri i savršeno se uklapa u konzolu.

Instalacija traje nekoliko minuta, ne utiče na garanciju vaše konzole i vaš sistem je odmah detektuje pri pokretanju, omogućavajući do 4 TB dodatnog kapaciteta. Ispod svog hladnjaka niskog profila, MP600 PRO LPX se može pohvaliti optimalnim performansama skladištenja sa do 7.100 MB/sek (sekvencijalno čitanje) i 6.800 MB/sek (sekvencijalno pisanje).

Koristeći 3D TLC NAND i Dynamic SLC NAND keš memoriju, MP600 PRO LPX takođe nudi vrhunsku izdržljivost skladištenja koja traje tokom životnog veka vaše konzole i dalje, uz sveobuhvatnu petogodišnju garanciju.

Izvor: Corsair

Komentarišite na forumu…

Pratite AXE na YouTubeFacebookInstagramTwitter
Budite deo AXE ekipe – ForumAXE ArmyDiscord