| Vesti | Hardver | CORSAIR je najavio predstavljanje novih mehaničkih tastatura
Hardver

CORSAIR je najavio predstavljanje novih mehaničkih tastatura

CORSAIR

Iz kompanije CORSAIR će stići nove CORSAIR K70 RGB MK.2, kao i CORSAIR STRAFE RGB MK.2 linije mehaničkih gejming tastatura.

Opremljene su sa Cherry MX mehaničkim prekidačima, gde možemo birati između Cherry MX Red, MX Brown, MX Blue, Rapidfire MX Speed, kao i MX Silent prekidača.

K70 RGB MK.2 RGB i STRAFE RGB MK.2 nude veliki broj dodataka koje će odgovarati gejmerskoj populaciji, poput RGB pozadinskog osvetljenja, 8MB prostora za skladištenje podataka za profile, kao i dedicated media tastera.

Naravno, tu je i CORSAIR iCUE softver koji sinhronizuje osvetljenje i kontrolu na svim kompatibilnim uređajima. Uz istrajnu aluminijsku konstrukciju, kao i raznoliko RGB osvetljenje, K70 RGB MK.2 takođe nudi i brojne Cherry MX prekidače.

 

CORSAIR 01

 

K70 RGB MK.2 poseduje brušeni aluminijumski ram koji je dovoljno izdržljiv tokom dužih igračkih sesija, uz jednostavan dizajn, a svakom pojedinačnom tasteru je obezbeđeno RGB osvetljenje i spreman je za širok dijapazon kastomizacija. Uz K70 RGB MK.2, mogu se podesiti i sačuvati svetlosni profili i makroi uz 8MB prostora, a tu je zastupljen i CORSAIR-ov iCUE softver koji sinhronizuje osvetljenje na svim kompatibilnim uređajima.

Takođe, tu su i teksturisani FPS i MOBA keycap-ovi, kao i udoban wrist rest, i USB pass-through port. Uz to, dolazi nam i K70 RGB MK.2 SE koji poseduje anodizovani aluminijumski ram i precizno dizajnirane double-shot keycap-ove. Sa druge strane, STRAFE RGB MK.2, kao i STRAFE RGB MK.2 MX Silent nude opciju korišćenja mehaničke tastature za sve one kojie zahtevaju što tiši rad.

Po rečima razvojnog tima, Cherry MX Silent prekidači redukuju buku do 30 odsto, a tome delom učestvuje i istrajna konstrukcija panela. Naravno, i ova linija tastatura nudi pozadinsko RGB osvetljenje, 8MB prostora za podatke, otkačivi wrist rest, kao i dedicated media tastere.

Takođe, možete sinhronizovati svetlosne efekte uz pomoć CORSAIR iCUE softvera, baratati makroima i remap-ovima sa lakoćom.

 

CORSAIR 02

 

Izvor: CORSAIR

Komentarišite na forumu…

Tagovi