| Vesti | Hardver | Alphacool najavio Eissturm setove za vodeno hlađenje
Hardver

Alphacool najavio Eissturm setove za vodeno hlađenje

Alphacool

Iz kompanije Alphacool dolaze novi setovi za vodeno hlađenje koji su namenjeni onima koji bi želeli da se upuste u svet vodenog hlađenja.

Setovi nisu namenjeni samo početnicima, već i profesionalcima i entuzijastima.

Sve komponente, koje su korišćene su podešene tako kako bi kompatibilnost bila optimalna i performanse što povoljnije, dolaze iz Alphacool high-end serije.

„Alphacool ne pravi kompromise kada su u pitanju materijali i oslanja se na čist bakar ili mesing za sve metale kako bi se osigurale fantastične performanse hlađenja“ – navodi se u saopštenju kompanije.

„Uz Eisstrum setove, možete jednostavno hladiti vaš CPU i takođe možete integrisati bilo koji hladnjak grafičke karte u petlju.“

 

Alphacool 01

 

Eissturm Gaming Set se sastoji od kompaktnih komponenti koje su dizajnirane za svakog PC korisnika. Zastupljen je slim full bakarni radijator 30 mm debljine, kompaktni rezervoar uz brojne opcije mountovanja, tu je i DC-LT pumpa, Eiswind Pure Silent ventilator za što tiši rad, quick-release pričvršćivač, kao i dodatna oprema.

 

Alphacool 02

 

Eissturm Hurricane set je okarakterisan kao set koji nudi tihe, ali moćne pumpe i klasične tube rezervoare. U ovoj ponudi imamo bakarne XT45 radijatore, DDC310 i VPP755, tihe pumpe koje nude visoke performanse, Eisbecher tube rezervoar uz brojne opcije instaliranja i osvetljenja, što tiši rad uz Eiswind Pure Silent ventilator, quick-release pričvršćivač, kao i dodatnu opremu.

 

Alphacool 03

 

Eissturm Storm Blizzard nudi kompaktni radijator za 5 1/4 inčni drive slot, bakarni radijator sa 45 mm debljine, tihu VPP755 pumpu, Eiswind Silent Edition ventilator, quick-release pričvršćivač, kao i dodatnu opremu.

 

Alphacool 04

 

Eissturm Tornado nudi UT60 60mm-tarske radijatore i cilja na maksimalne performanse hlađenja, Eiswind Silent Edition ventilator, high-end Eisblock XPX CPU hladnjak, VPP755 pumpu, quick-release pričvršćivač, kao i dodatnu opremu.

 

Izvor: Alphacool

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi