| Vesti | Hardver | Corsair predstavio nova napajanja iz Gaming serije
Hardver

Corsair predstavio nova napajanja iz Gaming serije

corsair

Corsair, svetski poznati i priznati proizvođać napajanja za PC računare je predstavio nova napajanja iz Corsair Gaming Series. Kao što i samo ime govori namenjena su pretežno gamerskim konfiguracijama i predstavljaju sjajan odnos između uloženog i dobijenog.

Novu seriju napajanja karakteriše jedna +12V grana koja obezbeđuje 65A kontinualno kako bi obezbedila dovoljno snage za višejezgarne procesore i sisteme sa jednom ili više grafičkih kartica. Ultra tihi ventilator automatski podešava brzinu rotacije u zavisnosti od temperature samog napajanja. Napajanje u sebi ima i kombinaciju LE dioda u tri boje koje osvetljavaju transparentni ventilator. Tu su bele, plave kao i crvene diode čije se osvetljenje menja prostim klikom. Napajanja takođe poseduju i on/off dugme. GS 600 (najslabiji model) poseduje „samo“ belo LED osvetljenje. Kompletna gama poseduje 80+ sertifikat koji garantuje visoku efikasnost i pouzdanost.

„Mat crna završna boja, kao i transparentni ventilatori čine sjajnu komponentu svakog gaming kućišta“ izjavio je Ruben Mookerjee, zamenik generalnog menadžera. „Koje god da izaberete, GS 600/700/800 W, imaćete čisto, efikasno snabdevanje energijom. „ dodao je.

img1img2img3

Najjači model, GS800 je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 119,99 $. Slabiji modeli, GS700 i GS600 imaju preporučene cene od 109,99$ i 99,99$.

 

Izvor: techpowerup

Komentarišite na forumu

Đ

Đorđe Kovačević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar