| Vesti | Hardver | Coolpad Big Boy
Hardver

Coolpad Big Boy

CoolPad big boy

Eksterna baterija velikog kapaciteta

 

Živimo u užurbanom svetu, a brz životni tempo koji je gotovo svima nametnut ne može baš svaki mobilni uređaj da isprati.

Coolpad Big Boy je eksterna baterija velikog kapaciteta od 10400 mAh, čiji su efikasnost i autonomija mnogo veći i duži nego kod klasničnih baterija. Coolpad Big Boy pored velikog kapaciteta, poseduje i potrebne zaštite, ali i pored svega toga ima vrlo povoljnu cenu.

Big Boy koristi brzu (struja jačine do 2A) tehnologiju samopunjenja i potrebno mu je oko šest sati da se u potpunosti napuni. Big Boy pruža mogućnost da napunite telefon Coolpad Porto (1800mAh) četiri puta, telefon Coolpad Modena (2500mAh) do tri puta, i tablet (4490mAh) do dva puta. Big Boy nije samo kompatibilan sa Coolpad pametnim telefonima, već i sa telefonima drugih proizvođača i uređajima, kao što su: tableti, digitalne kamere, igračke konzole i slični uređaji.

 

CoolPad big boy 3 

 

Big Boy nije namenjen samo za ličnu upotrebu, već ga možete deliti sa prijateljima i članovima porodice. Big Boy ima 2 USB porta (1 i 2,1A) koji mogu da pune dva proizvoda, recimo mobilni telefon i tablet, istovremeno. Coolpad Big Boy ima aluminijumsko kućište, tanko i cilindričnog dizajna, a uz to lepo leži u ruci.

 

CoolPad big boy 1 T CoolPad big boy 2 T

 

Coolpad Big Boy koristi 10 vrsta zaštite: zaštitu od pregrevanja, prenaponsku zaštitu, strujnu zaštitu, sistem prenaponske i strujne zaštite, zaštitu od prekomernog punjenja/pražnjenja baterije, zaštitu od strujnog udara, zaštitu od (prekomernih) parazitivnih kapacitivnosti, automatsku detekciju opterećenja, zaštitu od obrnutih polova i zaštitu od elektrostatičkog pražnjenja.

 

CoolPad big boy 4

 

Specifikacije:

Naziv modelaCoolpad Big Boy ChampagneCoolpad Big Boy Silver
Kompletan nazivCoolpad Power Bank EBC100C ChampagneCoolpad Power Bank EBC100C Sliver
Kapacitet baterije (max)10400 mAh10400 mAh
Energetski rejting38,48 Wh
UlazDC 5V 2,0A
IzlazOUT1+OUT2=3,1A(Max)
Vreme punjenja6 sati (približno)
Dimezije proizvoda162x41x22mm
Bojaboja šampanjcasrebrna

 

Kao što smo ranije napisali Big Boy je pristupačan uređaj i njegova cena iznosi 2990 dinara.

 

Izvor: Coolpad

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar