| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio novo ATX TD500 MAX kućište
Hardver Cooler Master

Cooler Master predstavio novo ATX TD500 MAX kućište

Prvenac MAX serije kućišta je TD500 MAX, a iz kompanije Cooler Master navode da će udovoljiti zahtevima entuzijasta. „TD500 MAX besprekorno integriše izuzetne termalne performanse sa user-friendly funkcijama, postavljajući se kao glavni izbor u svojoj kategoriji“ – navodi se između ostalog u saopštenju za javnost.

Osim toga, TD500 MAX kućište je opremljeno ekskluzivnim konektorima za kablove, pojednostavljujući proces izgradnje vašeg builda. Zastupljen je Cooler Master-ov Atmos radijator od 360x38mm sa tri Mobius 120P ventilatora kako bi se postigle optimalne performanse pri hlađenju procesora.

Takođe, tu je i GXII 850W ATX 3.0 napajanje koje je pre-instalirano uz dvostepene konektore i prethodno rutirane kablove ka matičnoj ploči i GPU. Sam poklopac GXII napajanja poseduje praktično, skriveno skladište za dodatne šrafove.

Uz ATX 3.0 standard, očekivana je kompatibilnost sa najnovijim GPU-ovima. Da bi dodatno smanjili probleme sa instalacijom i upravljanjem kablovima, uključili je patentirani dvostepeni konektor za napajanje.

Samo TD500 MAX kućište dolazi u sivoj boji a očekuje se da će biti u prodaji krajem aprila 2024. godine. Preporučena maloprodajna cena je oko 459 Evra.

 

Komentarišite na forumu…