| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio MK850 gejming tastaturu
Hardver

Cooler Master predstavio MK850 gejming tastaturu

CM

Iz kompanije Cooler Master stižu nove analogne mehaničke gejming tastature MK850.

„MK850 je prva mehanička tastatura na svetu koja koristi Cherry MX prekidače, sposobne da precizno detektuju svaki pritisak tastera“, kaže Lance Madsen, Aimpad inženjer. „Pruža neuporedivu kontrolu čak i u najzahtevnijim PC igrama.“

„Želeli smo da implementiramo Aimpad tehnologiju kako bismo igračima omogućili dodatni alat i naše inovacijske napore doveli na sledeći nivo“, kaže Briant Nguyen, generalni direktor za periferije.“

MK850 je opremljen Aimpad tehnologijom koja obezbeđuje preciznu kontrolu koja se najčešće nalazi u uređajima kao što su avionski džojstici ili gejming kontroleri i omogućavaju analognu kontrolu u digitalnim ulazima.

Omogućava igračima da kontrolišu između ostalog brzinu, skretanje, ili podešavanje nagiba.

MK850 poseduje otklonjivo odmaralište za dlanove za vrhunsku udobnost, dva programabilna precizna točkića za pomeranje, pet namenskih makro tastera sa pet nivoa i četiri profila, odvojivi USB Tip C kabl, namenske multimedijalne tastere za brz pristup najčešće korišćenim komandama, RGB osvetljenje, i elegantnu gornju anodiziranu ploču od aluminijuma.

MK850 je u potpunosti programabilan kroz Cooler Master-ov softverski paket. MK850 će biti dostupan za kupovinu kod lokalnih trgovaca u Evropi sredinom marta 2019. po preporučenoj ceni od 199,99 evra.

 

CM 01

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…