| Vesti | Hardver | Cooler Master lansirao MasterBox Q500L
Hardver

Cooler Master lansirao MasterBox Q500L

Gornji, prednji, zadnji i donji paneli su potpuno perforirani da bi omogućili protok vazduha za različite konfiguracije hlađenja. Orijentacija za kućište je raznovrsna, uz opcije za pomeranje I/O panela kako bi se zadržala pristupačnost. Kućište može biti orijentisano vertikalno ili horizontalno. Gumirani vijci takođe funkcionišu kao stopala kao dopuna horizontalnoj orijentaciji. PSU se nalazi na prednjoj strani šasije kako bi se u potpunosti iskoristio unutrašnji prostor.

Nosač se može premestiti u zavisnosti od konfiguracije hardvera i form faktora matične ploče. Magnetni filteri za prašinu imaju jedinstven dizajn. Magneti omogućuju brzo uklanjanje i instalaciju za jednostavno čišćenje filtera za prašinu uz gumene držače.

Iza mesta za matičnu ploču, ponuđena je širina prostora od 27 ~ 30mm za upravljanje kablovima. Specijalizovani nosač omogućava da se napajanje postavi u gornji/prednji deo kućišta. Budući da se nosač može montirati i na različitim lokacijama, različite konfiguracije hardvera uživaju različite pogodnosti.

MasterBox Q500L će biti dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 50 evra, počev od 1.maja ove godine.