| Vesti | Hardver | CM STORM Sentinel Advance najavljen
Hardver

CM STORM Sentinel Advance najavljen

cm-storm

Cooler Master je od skoro počeo sa razvojem CM STORM brenda, a sretali smo do sada kućištem SNIPER i još nekim rekvizitima. Ovaj brend bi trebao da bude odeljak kuler mastera namenjen gejmerima. Uskoro se očekuje igrački miš, na čiji razvoj je utrošeno oko dve godine, a radi se o modelu Sentinel Advance.

Dizajn miša prate fine glatke linije, koje grade snažan ergonomski oblik. Isti nudi dobro prijanjanje i odličnu kontrolu uređaja, a to će pravi igrači ceniti.

 

 

Miš koji CM STORM sprema biće opremljen „Storm Tactics“ tehnologijom, koja će obezbediti snagu, bezbednost i kontrolu korisniku. Uređaj je opremljen „Storm Tactical“ senzorom, koji se sastoji od dva lasera i ima rezoluciju od čitavih 5600 DPI. Pomenuti senzor koristi Droppler efekat i tehnologiju praćenja u realnom vremenu (kako proizvođač navodi ova tehnologija nudi više od softverskog predviđanja) i time obezbeđuje povećanu brzinu.

 

top

Pogled odozgo

 

Reakcija tastera dodaje na snazi Sentinel Advance miša, čineći da igrač bude siguran kada je ispalio metak u nekom FPS-u.

Sentinel Advance će doneti širok spektar podešavanja kroz prateći softver. Ovim softverom moći će da se podesi osetljivost, modovi za „rapid fire“, makroi i skripte. Makroi i skripte se mogu editovati putem GUI-a (grafički korisnički interfejs) i snimljeni u neki od pet profila u internoj memoriji miša. Profili i rezolucija senzora se mogu menjati u letu, što znači da nije potrebno prekinuti igranje ako želite da promenite setovanja svog miša.

 

levo

Leva strana

 

desno

Desna strana

 

Cooler Master odnosno CM STROM je tehnologiju koju koristi za promenu boje LED osvetljenja nazvao Octoshade LED. Boje osvetljenja se mogu koristiti za lako prepoznavanje aktivnog profila ili za estetski ugođaj u zavisnosti od podešavanja. Prisutan je i OLED displej koji omogućava prikaz usnimljene slike (slika se takođe nalazi u memoriji miša), pa npr. možete staviti tu logo vašeg klana ili nešto slično.

 

oled

OLED displej

 

Takođe je moguće modifikovati težinu uređaja sistemom tegova. Ova tehnologija je već proverena na polju igračkih miševa i nije novost, ali svakako postaje očekivana na miševima namenjenim gejmerima. Masu miša je moguće menjati u rasponu od 139-161,5 grama.

 

Boje osvetljenja

 

 

color-01_Tcolor-02_Tcolor-03_T
color-04_Tcolor-05_Tcolor-06_T

 

 

santinel-x64

 

„64k Sentinel-X“ interna memorija je zadužena za čuvanje svih vaših podešavanja, čineći tako da se miš ponaša identično gde god ga poneli i na koji god ga računar priključili. Kada podesite miš i sačuvate profil u memoriju softver vam više nije potreban. Zapravo miš će na računaru bez softvera pravilno koristiti usnimljene profile.

Svi oni koji se pitaju kako će se miš pokazati u rukama nekog testera mogu očekivati uskoro recenziju na našem sajtu.

 

 

 

 

 

 

pakovanje

Pakovanje

 

 

Više o uređaju možete saznati na www.cmstorm.com.

Komentarišite na forumu