| Vesti | Hardver | Bela Božićna serija iz SP-a
Hardver

Bela Božićna serija iz SP-a

SP White Christmas

Belo, sve oko mene je belo…

 

Nova godina i božićni praznici su vreme kada ljudi obično poklanjaju stvari svojim bližnjima, prijateljima i poslovnim saradnicima. Kompanija SP / Silicon Power će definitivno super proći u tom periodu, jer je na vreme spremila “White Christmas Series” uređaje.

 

Sasvim očekivano kada se priča o kompaniji Silicon Power, ponudu će činiti “snežno beli” USB fleševi, kao i USB hard diskovi.

 

 

SP “White Christmas Series” seriju će činiti sledeći uređaji: Diamond D20 čiji ste test mogli da pročitate na PCAXE portalu, zatim Stream S03 i Armor A30 portabilni hard diskovi, kao i Ultima U03 USB fleš disk.

 

SP White Christmas 10

 

Diamond D20 USB 3.0 portabilni hard disk je esktremno tanak (ugrađen je 7mm slim hard disk), pa je kao takav kao stvoren za džep. Karakteriše ga aluminijumsko kućište koje je presvučeno carbon teksturom (folijom).

 

SP White Christmas 01 T SP White Christmas 02 T

 

Po rečima SP-a, Stream S03 USB 3.0 portabilni hard disk karakteriše “sklopivi” dizajn sa oborenim stranicama. Nismo baš sigurni šta to znači, ali je sasvim očekivano da će se ovaj uređaj pojaviti na test stolu PCAXE redakcije pa ćemo Vas svakako update-ovati. Za sada uživajte u slikama ovog modela.

 

SP White Christmas 05 T SP White Christmas 06 T

 

Sa druge strane, savršeno nam je jasno kome je namenjen “snežni” Armor A30 USB 3.0 portabilni hard disk. U kratkim crtama, pročitajte OVAJ test i biće Vam jasno kome je namenjena SP Armor serija hard diskova, dok ćemo mi slobodno reći da će Deda Mraz biti spokojan za svoje podatke ukoliko mu ovaj hard disk ispadne iz saonica sa velike visine.

 

SP White Christmas 03 T SP White Christmas 04 T

 

Kada se priča o belom Ultima U03 flash disku, tu je sve jasno. Ovo će biti savršen poklon svakoj osobi koja voli elegnatan uređaj koji će pored funkcinalnosti biti istovremeno i modni detalj.

 

SP White Christmas 07 T SP White Christmas 08 T

 

SP “White Christmas Series” hard diskovi će dolaziti u kapacitetu do 1TB, dok će Ultima U03 dolaziti u kapacitetima od 4GB, 8GB, 16GB, 32GB i 64GB. Naravno, uz svaki od ovih uređaja dobiće se i SP Widget softver.

 

Izvor: Silicon Power

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar