| Vesti | Hardver | Asus unapređuje Transformera
Hardver

Asus unapređuje Transformera

uvodna

ASUS, jedan od tri najveća svetska proizvođača laptopova namenjenih najširem krugu korisnika i tvorac najprodavanijih i najviše nagrađivanih matičnih ploča, vodeća je kompanija u novoj, digitalnoj eri. ASUS projektuje i izrađuje proizvode koji savršeno zadovoljavaju potrebe savremenog digitalnog doma, ali i moderne kancelarije, uz širok portfolio proizvoda koji uključuje notebook računare, netbookove, tablet uređaje, matične ploče, grafičke karte, medija plejere, monitore, desktop računare, servere, mobilne telefone i mrežne uređaje. Vođen inovacijama i posvećen kvalitetu, ASUS je u 2011. godini osvojio 3.886 nagrada i smatraju ga zaslužnim za revoluciju PC industrije sa Eee PC linijom proizvoda. A ASUS Transformer TF101 update nam donosi Android 4 Ice Cream Sandwich.

 
ASUS posebnu pažnju posvećuje i postojećim korisnicima, kroz stalno unapređenje proizvoda koji su već na tržištu. Veliki korak u tom smeru je i najnoviji update za ASUS Transformer TF101 tablet, koji donosi Android 4 Ice Cream Sandwich. Poboljšanja koja donosi Android 4 ISC su vidljiva na svakom koraku. ASUS Transformer TF101 sa ICS-om radi primetno brže. Animacije i prelaz sa ekrana na ekran su „glatkiji“, pa je i utisak koji korisnik ima u radu mnogo bolji. Android 4 donosi opciju lakog kreiranja foldera na početnom ekranu, jednostavnim prevlačenjem jedne ikone preko druge. Na taj način početni ekran može sadržavati mnogo više prečica, uz zadržavanje preglednosti.

 

ASUS Transformer TF101 T

 

ASUS Transformer ima dobru kameru, a uz ICS se ona može i mnogo efikasnije koristiti jer se uključuje jednim potezom, čak i kada je uređaj zaključan. Android 4 nudi bolje iskorišćenje memorije jer nedavno korišćene aplikacije, koje ostaju aktivne u pozadini i zauzimaju memoriju, možete ugasiti jednostavnim prevlačenjem udesno njihovog umanjenog prikaza u „Recent Apps“ meniju. Spisak poboljšanja se tu ne završava, a korisnicima će rad olakšati mogućnost podešavanja veličine fonta, lako prebacivanje između mobile i desktop verzija sajtova prilikom surfovanja, jednostavna izrada panoramskih slika.

 

Izvor: ASUS


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar