| Vesti | Hardver | ASUS predstavlja novi Lamborghini VX7 laptop
Hardver

ASUS predstavlja novi Lamborghini VX7 laptop

asus

Novi 15,6″ ASUS-Automobili Lamborghini VX7 laptop nudi potpuno novo iskustvo. On predstavlja otelotvorenje uzbuđenja koje pružaju Lamborghini superautomobili i donosi osveženje na tržište prenosnih računara. Dizajniran da odražava sportski i agresivni izgled Lamborghini automobila, VX7 je dostupan u narandžastoj i crnoj boji.

 

ASUS Automobili Lamborghini VX7 notebook open_T

 

ASUS-Automobili Lamborghini VX7 pokreće četvorojezgarni Intel Core i7 procesor druge generacije, a može se pohvaliti i podatkom da je reč o prvom laptopu na svetu koji ima NVIDIA GeForce GTX 460M grafičku kartu sa čak 3 GB video memorije. Korisnici će osetiti i veliko ubrzanje koje donosi solid-state hybrid drajv, kapaciteta do 1,25 TB sa performansama u rangu diskova koji rade na 10.000 rpm.

 

Beskompromisnim pristupom do atraktivnog dizajna

VX7 predstavlja vrhunac saradnje kompanija ASUS i Automobili Lamborghini i namenjen je zahtevnim korisnicima koji podjednako cene kvalitet izrade i nove tehnologije. Brojni dizajnerski detalji ne samo da naglašavaju Lamborghini stil, već donose i praktična poboljšanja u radu. Jedan od najboljih primera su otvori za hlađenje sa zadnje strane laptopa, koji obezbeđuju superiorno hlađenje sistema, ali i simbolizuju svetlosnu grupu i izduvni sistem na Lamborghini superautomobilima.

Isti stil je primenjen i na taster za uključenje računara, koji je dizajniran kao taster za pokretanje motora. Lagano, ali izdržljivo aluminijumsko kućište i oslonac za dlanove obložen kožom samo su neki od primera luksuza kojim odiše VX7.

ASUS VX7 je dostupan u dve prepoznatljive Automobili Lamborghini boje – crnoj i narandžastoj. Boje su verne onima koje se koriste na automobilima i obezbeđuju isti efekat koji oduzima dah i privlači pažnju.

 

ASUS Automobili Lamborghini VX7 notebook back_T

 

Vrhunske performanse

Kao jedan od najmoćnijih laptopova koje je ASUS ikad napravio, VX7 ostaje veran svom Automobili Lamborghini pedigreu i korisnicima pruža izuzetne performanse, bilo da je reč o igranju, multimediji, online zabavi ili radu. Srce sistema je četvorojezgarni Intel Core i7 procesor druge generacije, baziran na Sandy Bridge arhitekturi. Ovaj procesor ima unapređene grafičke performanse i omogućava udobniji rad sa više programa istovremeno. NVIDIA GeForce GTX 460M grafička karta sa čak 3 GB video memorije i podrškom za DirectX 11 zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih ljubitelja video igara.

Nudeći vrhunske performanse, VX7 predstavlja neodoljivo privlačnu platformu za igranje i multimedijalnu zabavu. ASUS nudi i solid-state hybrid drajv, kapaciteta do 1,25 TB, koji ima performanse u rangu klasičnih diskova čije ploče rotiraju brzinom od 10.000 rpm. Zadržavajući Automobili Lamborghini duh, VX7 dolazi opremljen brzim USB 3.0 portom, koji obezbeđuje transfer podataka i do 10 puta brže nego stari USB 2.0.

 

ASUS Automobili Lamborghini VX7 notebook orange_T

 

Specifikacije


Procesor

Intel Core i7-2630QM

Operativni sistem

Windows 7 Ultimate/Professional/Home Premium/Home Basic (64-bit)

Čipset

Mobile Intel HM65 Express

Memorija

DDR3 1333MHz, do 16GB

Ekran

15.6″ 16:9 1920×1080 HD LED

Grafička karta

NVIDIA GeForce GTX 460M sa 3GB GDDR5

Hard drajv

Do dva 3.5″ drajva od ponuđenih:

SATA 5400rpm: 500GB/640GB/750GB

SATA 7200rpm: 500GB/750GB

SATA 10,000rpm hybrid sa 32MB SSD: 500GB

Optički uređaj

Super Multi

Blu-ray combo

Blu-ray pisač

Kamera

2 MP

Dimenzije

402,36 mm x 309,42 mm x 57,91 mm

3,82 kg sa 8-ćelijskom baterijom

 

Izvor: Asus

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar