| Vesti | Hardver | ASUS predstavio ROG Tytan G70
Hardver

ASUS predstavio ROG Tytan G70

ASUS ROG Tytan G70

ROG Transformer iz ASUS-a

 

Kompanija ASUS je predstavila Tytan G70 – igrački desktop računar čija je osnova poslednja generacija Intel Core procesora koji je moguće overklokovati samo jednim klikom i bez potrebe za restartovanjem računara.

ASUS ROG Tytan G70 poseduje i NVIDIA GeForce GTX780 grafiku koja podržava četiri monitora za najkvalitetnije igranje, a tu je i kućište projektovano da pruži efikasno hlađenje, a dodatno ima i ugrađenu tehnologiju za bežično punjenje mobilnih uređaja, kao i SonicMaster audio tehnologiju.

 

 

ASUS Tytan G70 poseduje Turbo Gear, taster za instant overklokovanje, koji korisnicima omogućava da u potpunosti iskoriste potencijale Intel Core i7-4770K procesora a da pritom ne moraju da restartuju računar zbog toga. ASUS Turbo Gear tehnologija obezbeđuje simultani overkloking sva četiri jezgra procesora i podiže takt procesora sa standardnih 3,7GHz do dva stabilna nivoa — prvi na 3,9GHz i drugi na 4,1GHz.

Najnovija NVIDIA GeForce GTX780 grafička karta može bez problema „terati“ najnovije igre sa najzahtevnijim podešavanjima, a usput podržava do četiri monitora, kao i igranje u 3D okruženju uz pomoć NVIDIA 3D Vision Surround tehnologije.

 

ASUS ROG Tytan G70 1 T

 

Kućište Tytan G70 računara je projektovano da maksimalno iskoristi 10 pripadajućih ventilatora. Aktiviranjem Turbo Gear moda automatski se otvaraju gornji i bočni ventilacioni otvori koji otkrivaju šest prednjih ventilatora i dva pozadinska. Svi oni, zajedno sa dva ventilatora u donjem delu kućišta plus još dva u kućišt, rade u tandemu sa integrisanim vodenim hlađenjem i obezbeđuju efikasno odstranjivanje toplote. Zahvaljujući tome, Tytan G70 je idealan računar za maratonsko igranje. Dodatno, ventilacioni otvori imaju senzore koji sprečavaju da se zatvore i priklješte prste.

Dizajn Tytan G70 računara podrazumeva čiste, klesane linije, sa privlačnim šarama na kućištu uz dodatak svetlećeg ROG logoa i LE dioda na donjem delu kućišta koje menjaju boju iz plave u crvenu i obratno što ukazuje na mod rada računara, tj. da li radi u standard ili overklok modu.


ASUS ROG Tytan G70 2 T

 

Tytan G70 dolazi sa već poznatom ASUS SonicMaster tehnologijom. Zajedno sa MaxxAudio tehnologijom kompanije Waves, koja je dobitnik „Technical GRAMMY Award“ priznanja, pruža korisnicima realističan zvuk te poboljšava uživanje u igranju pošto će svaki zvuk eksplozije ili pucanje zvučati realistično, a uz to će korisnik čuti svaki, pa i najtiši korak što omogućava bolje pozicioniranje na bojnom polju. Dalje, Tytan G70 poseduje i ekskluzivni ASUS AudioWizard interfejs koji korisnicima omogućava da podese zvuk prema sopstvenim potrebama.

 

ASUS ROG Tytan G70 3 T

Tytan G70 poseduje i ASUS Wireless Charger tehnologiju za bežično punjenje pametnih telefona i tablet uređaja koji podržavaju Qi standard. Sve što je potrebno da uradite kako biste svoj uređaj napunili je da ga postavite na ležište za punjenje koje se nalazi na gornjem delu kućišta. Pored svega, ASUS je za sve korisnike Tytan G70 računara obezbedio 32GB besplatnog ASUS WebStorage prostora na period od tri godine.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar