| Vesti | Hardver | ASUS predstavio ProArt PA34VC monitor
Hardver

ASUS predstavio ProArt PA34VC monitor

PA

Iz kompanije ASUS stiže novi monitor koji je namenjen grafičkim dizajnerima i video producentima, ProArt PA34VC.

U pitanju je UWQHD monitor od 34.1 inča sa zakrivljenim IPS displejem koji može reprodukovati 100% sRGB, kako bi se omogućio što bolji prikaz, a ovaj monitor je takođe prethodno fabrički kalibrisan kako bi boje bile što preciznije tokom rada sa više uređaja ili operativnih sistema.

ProArt PA34VC nudi dual Thunderbolt 3 portove za video povezivanje, prenos podataka pri brzinama do 40 Gbps, kao i Power Delivery koji može isporučiti do 60W snage ka eksternim uređajima.

Takođe, PA34VC poseduje ugrađeni Picture-in-Picture i Picture-by-Picture, omogućujući višestruke izvore sadržaja i kolorna podešavanja koja bi se simultano prikazivala.

Sertifikovan za Windows i Mac, ProArt PA34VC je namenjen grafičkim dizajnerima, fotografima, kao i profesionalnim kreatorima sadržajima.

 

PA 01

 

ProArt PA34VC nudi specifičan dizajn sa frameless ivicama na tri strane ekrana, kao i metalnom bazom koja nude solidan oslonac. Ovaj monitor je osvojio Good Design Awards, i poseduje ultra-wide QHD panel koji nudi do 35 odsto više prostora u odnosu na ostale Full HD monitore sličnih veličina i efikasnosti. Zastupljen je 34.1 inčni panel sa 21:9 razmerom i 1900R zakrivljenjem, uz ugao od 178 stepeni podešavanja.

 

PA 02

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu…