| Vesti | Hardver | ASUS najavljuje nove TUF Gaming uređaje
Hardver

ASUS najavljuje nove TUF Gaming uređaje

ASUS TUF

ASUS je predstavio čitavu postavu svojih novih TUF Gaming proizvoda na ovogodišnjem Computex-u.

Čelnici navode da su TUF Gaming uređaji napravljeni za gejmere koji su u potrazi za stabilnošću i performansama po pristupačnoj ceni, kao i da se fokusiraju na pružanje izdržljive opreme koja može da preživi surove igre i obezbedi pouzdanost u budućnosti.

Novi dodaci uključuju TUF Gaming miš, K5 tastaturu, H5 slušalice, i GT501 kućište koje su razvili interni timovi, plus čitav niz komponenata proizvedenih od strane TUF Gaming Alliance partnera, a tu su i sistemi poput TUF Gaming FX10CP desktopa i FX504 laptopa.

„TUF Gaming Alliance prikuplja armiju komponenata napravljenih od strane partnera koji razmišljaju isto kao oni. Naš prvobitni fokus je bio zadržavanje estetske teme duž graničnog niza delova koji sačinjavaju vaš PC. Odgovarajući memorijski moduli, kuleri, kućišta, i jedan PSU su sada dostupna, sa mnogo novih stvari koje tek dolaze u svakoj kategoriji. Uređaji se već prodaju ili su već u radnjama vodećih u industriji kao što su Antec, Apacer, Ballistix, Cooler Master, Corsair, Deepcool, Enermax, G.Skill, GeIL, In Win, Scythe, Silver Stone, Team Group, i XPG.“

Za TUF Gaming Alliance, razvojni timovi su želeli da uspostave nove standarde stabilnosti koji prevazilaze uobičajene procedure validacije dobavljača.

 

 

„DRAM kompatibilnost je dugo bila problematično područje, jer su neki moduli toliko blizu ivici, da su osetljivi na najmanje frekvencije i fluktuacije napona koje se javljaju u okruženju. Računamo da će ove normalne varijacije sa strožim DRAM testiranjem koje naglašava module sa pojačanim brzinama kloka i smanjenim naponom, plus što memorija mora da preživi 24 sata Memtest-a u termalnoj komori gde je temperatura pojačana na vrelih 50 stepeni Celzijusa.“

Uslovi sredine utiču na dotok napajanja, tako da PSU-ovi moraju da izdrže sopstveni test opterećenja u vrelom ormariću. Novi TUF Gaming proizvodi će stići u Q3 2018.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar