| Vesti | Hardver | Eee PC četvrte generacije – Stvoren za mobilni „Cloud Computing“
Hardver

Eee PC četvrte generacije – Stvoren za mobilni „Cloud Computing“

asus

Tri vrhunska modela za različite životne stilove

ASUS je danas predstavio četvrtu generaciju Eee PCTM uređaja. Najnovija iteracija rodonačelnika netbook kategorije donosi najbolje „cloud computing“ iskustvo tehnološki dobro potkovanim i zahtevnim korisnicima, ali i onima koji su početnici u svetu prenosnih računara.

Sa naprednim mogućnostima kao što su 500GB prostora na ASUS serverima, ASUS GamePark, ASUS@Vibe, LocaleMe i Boingo, ovi ultra tanki i lagani netbookovi imaju sve što je potrebno za „cloud computing“ životni stil.

Ostale karakteristike uključuju USB 3.0 za brži prenos podataka i mogućnost punjenja drugih uređaja preko USB-a, Bluetooth 3.0, kao i poklopac za kameru koji dodatno štiti privatnosti.

 

 

Eee PC 1018Prvoklasni Netbook

Sa aluminijumskim kućištem tanjim od jednog inča i težinom od samo 1,1 kg, Eee PC 1018 serija ima nenadmašan i sofisticiran izgled koji savršeno odgovara ljudima istančanog ukusa.

 

ASUS_Eee_PC_1018P

 

Modeli iz ove serije se mogu nabaviti sa jednom od dve ponuđene završne obrade – „Brushed Black“ (Brušena crna) i „Etch White“ (Reljefna bela), a svi se odlikuju chiclet tastaturom i velikim Multi-touch trackpad-om.

 

Eee PC 1015Unapređeni Seashell

Eee PC 1015 serija sa jedinstvenom Super Hybrid Engine tehnologijom za uštedu energije omogućava neverovatnih 13,5 sati autonomije*, što je čini idealnom za putnike.

 

ASUS_Eee_PC_1015PE

 

Unapređeni dizajn 1015 serije se savršeno uklapa sa ergonomskim 10,1-inčnim LED ekranom, chiclet tastaturom i touchpad-om sa Palm-Proof tehnologijom. Modeli iz ove serije su dostupni u više boja, sa mat, teksturisanom ili sjajnom završnom obradom.

 

Eee PC 1016-Poslovni Netbook

Kućište od brušenog aluminijuma u „Casual Black“ i „Modern Silver“ završnoj obradi, daje Eee 1016 seriji prefinjen, elegantan i diskretan izgled, čineći je savršenom za poslovne korisnike.

 

ASUS_Eee_PC_1016P

 

Eee PC serije 1016 zadovoljava potrebe poslovnih korisnika, nudeći trenutno prebacivanje u režim za prezentaciju, jednim jedinim tasterom. Sa aplikacijom „Syncables Desktop“, 1016 serija omogućava jednostavnu sinhronizaciju email-ova i planiranih obaveza sa drugim računarima i mobilnim uređajima, omogućavajući korisniku da uvek ima najnovije podatke.

 

* Zavisi od modela.

 

Komentarišite na forumu

Đ

Đorđe Kovačević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar