| Vesti | Hardver | ASRock proizvodi na COMPUTEX TAIPEI 2015 sajmu
Hardver

ASRock proizvodi na COMPUTEX TAIPEI 2015 sajmu

ASRock COMPUTEX

Sajam informacionih tehnologija COMPUTEX TAIPEI 2015, održaće se od 2. do 6. juna, a kompanija ASRock će biti na štandu L0317a, 4F, u Nangang Hall-u i predstaviće unapređene matične ploče iz Super Alloy serije, mnoštvo SoC matičnih ploča i već popularni NUC sistem pod nazivom BeeBox. Ni gejmeri neće biti zapostavljeni, jer će ASRock predstaviti svoje prve proizvode igračkih periferija.

Super Alloy serija dobija nekoliko novih, nadograđenih modela, ali najveću novinu predstavljaju matične ploče sa Intel 100 čipsetom, koje podržavaju Intelovu šestu generaciju procesora, DDR4 memoriju i USB 3.1 tipa C.

Glavne atrakcije će biti ASRock X99X Killer/3.1 i Z170 Extreme7. Pored M.2 i Purity Sound 2 tehnologije, ove ploče moge da se pohvale i PCIe Gen3 x4 U.2 interfejsom i Purity Sound 3 tehnologijom. Još jednu veliku atrakciju predstavlja ASRock X99E-ITX/ac, prva i jedina na svetu mini-ITX matična ploča sa X99 čipsetom, proizvod koji je osvojio „Tom’s Hardware 2015 Editors’ Choice“ i druge nagrade.

 

ASRock Z170 Extreme7 1 T ASRock Z170 Gaming K6 1 T

 

Rođen je novi, oficijalni ASRock Gaming logo koji podseća na „bogomoljku“, a jedan od proizvoda koji će otvoriti novu gejming liniju će biti upravo ASRock Z170 Gaming K6, matična ploča sa Intel Z170 čipsetom koja u fokusu ima performanse, stabilnost i visok audio kvalitet.

 

ASRock Z170 Extreme7 2 T ASRock Z170 Gaming K6 2 T

 

Pored gejmerski orijentisanih matičnih ploča, biće predstavljeni i miševi i podloge, ali i gejmerski 4T4R 802.11ac ruter sa oznakom G10, koji će mnoge na prvi pogled oduševiti svojim dizajnom. Ovo naravno nije sve što je ASRock pripremio za nadolazeći COMPUTEX sajam, te uskoro očekujte još novih ASRock Gaming proizvoda.

 

ASRock Gaming Router G10 T

 

Široka ponuda hladnih, tihih i energetski efikasnih Intel SoC matičnih ploča, poznatih kao N3000 serija, će takođe biti izložena na ovogodišnjem COMPUTEX sajmu. Ovi proizvodi Vas možda neće ostaviti bez daha, ali će Vas sigurno zainteresovati ASRock BeeBox – prvi na svetu N3000 NUC sa USB 3.1 priključkom tipa C, koji ima podršku za Dual Channel memoriju, video reprodukciju na tri monitora i 4K video sadržaj.

 

ASRock Beebox NUC PC T

 

Što se tiče računara za industrijsku primenu, ASRock će ove godine izložiti brojne IPC matične ploče sledeće generacije, koje su namenjene izgradnji ozbiljnih sistema.

 

Izvor: ASRock

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar