| Vesti | Hardver | ASRock overklok takmičenje – nagradni fond premašuje 12k dolara
Hardver

ASRock overklok takmičenje – nagradni fond premašuje 12k dolara

ASRock 8 Series OC Competition

ASRock 8 Series OC Competition – CPU-Z, Super Pi 32M i RAM overkloking

 

Kompanija ASRock, kao jedan od glavnih proizvođača matičnih ploča, je pre par dana najavila svoje veliko globalno overklok takmičenje – ASRock 8 Series OC Competition. Takmičenje će biti razvrstano u tri kategorije: CPU-Z, Super Pi 32M i RAM overkloking.

Takmičari će se nadmetati u disciplinama najvećeg kloka procesora u CPU-Z programu, najboljem skoru u Super Pi 32M programu, kao i najvećoj brzini RAM-a, a validacija rezultata će ići preko dobro poznatog sajta HWBOT.org

Takmičenje počinje 22. jula ove godine i završava se 2. septmebra. Uslov da bi ste se takmičili je da posedujete ASRock matičnu ploču iz serije 8 i Intel Core procesor četvrte generacije. Nagradni fond ovog takmičenja je neverovatnih 12 hiljada dolara.

 

 

Šampion(i) ovog takmičenja će odneti 2600 dolara, kada se priča o kloku memorije i vremenu izvršavanja SuperPi 32M, odnosno 3100 američkih dolara, kada se priča o CPU-Z disciplini. Pored toga, ukoliko dođe do obaranja svetskog rekorda u nekoj od disciplina, to će biti nagrađeno sa dodatnih 1000 dolara. Naravno, pored ASRock-a, partneri na ovom takmičenju su i Intel, Kingston, Antec, Nvidia i Gainward, pa je to jedan od razloga monstruozno velikog nagradnog fonda.

 

ASRock 8 Series OC Competition 01 T

 

Detaljnije o samom takmičenju i propozicijama pogledajte na ovim linkovima:

 

 

Izvor: ASRock

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar