| Vesti | Hardver | Arctic Cooling predstavio „Presenter 1“
Hardver

Arctic Cooling predstavio „Presenter 1“

arctic

PCAXE redakcija je do sada bila u prilici da par puta pravi prezentacije, ali je dosta češće bila na prezentacijama neke kompanije. Ono što je na prezentacijama bilo iritantno je gledati osobu koja nešto prezentuje i koja se ne snalazi dobro sa prezenterom, pa zbog istog gubi foks u svom izlaganjui i sl. Ili pak non stop šeta do laptopa da promeni slajd. Jednostavno prezentacija ponekad nije bila dovoljno tečna. Kompanija Arctic je od skoro predstavila prezenter pod nazivom „Presenter 1″ čija je glavna prednost pre svega jednostavnost korišćenja.

Presenter 1 sa vašim računarom komunicira bežično, a na slikama možete videti da isti podseća na klasične daljinske upravljače za TV.

arctic_prezenter

Sve kontrole su postavljene na logičnim mestima, dok je ergonomija na zavidnom nivou što je u startu nametnuto kao cilj svakom dizajnerskom timu koji se upustio u pravljenje prezentera.

arctic_prezenter_1

arctic_prezenter_2_Tarctic_prezenter_3_T

Postoje tasteri za: escape, darken screen, play, previous/next slide i volume. Presenter 1 sasvim očekivano poseduje i laser pointer koji je koristan kada treba staviti fokus na neki deo slajda.

arctic_prezenter_4

arctic_prezenter_5

Sam uređaj komunicira sa računarom preko 2,4 GHz wireless tehnologije, dok se u paketu nalazi set baterija, kao i uvek korisna torbica. Preporučena cena je 32 američka dolara.

 

Izvor :Arctic

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar