| Vesti | Hardver | Arctic Cooling predstavio Freezer 33 eSports ONE hladnjak
Hardver

Arctic Cooling predstavio Freezer 33 eSports ONE hladnjak

Freezer 33

Freezer 33 eSports ONE je novo rešenje za hlađenje koje stiže iz Arctic Cooling-a, uz crveno-crnu paletu boja, sa crnim 49-fin-stack array-om, a možete odabrati 120mm Bionix ventilator po želji u crnoj, žutoj, zelenoj ili beloj boji.

Čelnici Arctic Cooling-a su naveli da je eSports ONE pogodan za CPU-ove sa TDP-om do 200 W, samim tim postavljajući sposobnost disipacije toplete na novu termalnu coating tehnologiju koja kreira mikroturbulencije, uvećavajući količinu heatsink područja koje učestvuje tokom hlađenja eSports ONE.

Desetogodišnja garancija stiže u kompletu sa ovim uređajem, dok je temperatura motora za 10 stepeni celzijusa niža, što mu produžava životni vek.

Tu je takođe i direktna heatpipe tehnologija sa offset dizajnom, a čelnici Arctic-a navode da su heatpipes-ovi centrirani na matrici, umesto da pokrivaju celu površinu, i samim tim pružaju maksimalne performanse hlađenja.

ESports ONE poseduje i kompatibilnost za AMD-ove AM4 platforme, kao i Intel-ove 1151, 1150, 1155, 1156, 2066, i 2011 (-3) socket-e, sa tim što će dva poslednja zahtevati poseban adapter.

Ako ne uspete da se snađete oko instalacije, tu će vam pomoći upustvo na više jezika. Ovaj hladnjak je dostupan po ceni od 30 evra.

 

Freezer 33 01 T Freezer 33 02 T Freezer 33 03 T

 

Izvor: Arctic Cooling

 

Komentarišite na forumu