| Vesti | Hardver | Antec predstavlja One Hundred Gamer ATX Midi kućište
Hardver

Antec predstavlja One Hundred Gamer ATX Midi kućište

antec

U svojoj jubilarnoj 25-godišnjici, Antec Inc., jedan od vodećih lidera u proizvodnji komponenti visokih performansi kao i perifernih dodataka za igrače i entuzijaste, predstavili su danas One-Hundred. Ovo je najnovije kućište dizajnirano specijalno za PC igračku popupaciju, ali i entuzijaste jer nudi niz naprednih opcija hlađenja kao i drugih mogućnosti uz veoma pristupačnu cenu.

One-Hundred poseduje četiri USB 2.0 porta na samom vrhu, a tu su i audio ulaz/izlaz, kao i kasetica za odlaganje stvari što je dodatna pogodnost. Unutrašnjost je obojena kompletno u crnu boju, a prednja strana je perforirana zbog što boljeg ulaska vazduha, na dnu se montira napajanje.

Ovaj model je prvi u Antec Gaming seriji koji uključuje standardnu slot bravicu kao zaštitu od krađe.

86a

86b

 

Što se hlađenja tiče, One-Hundred koristi jedan TwoCool ventilator od 140mm na vrhu, i jedan TwoCool ventilator od 120mm sa bočne strane, a tu je i prekidač za brzo usklađivanje brzine hlađenja u zavisnosti od toga da li vam trebaju jake performanse hlađenja ili što tiši rad. Filteri su takođe ugrađeni, i mogu se skinuti radi lakšeg čišćenja i pranja.

86c

86d

Ovo kućište poseduje i osam slotova za proširenje kako bi moglo da podrži što više karti odjednom.

Tu su i 10 ležišta za hard diskove, kao i optičke uređaje i to šest internih 3.5″, tri eksterna 5.25″, kao i jedno interno ležište za 2.5″ uređaje koje se nalazi na dnu, što pruža veliku fleksibilnost pri izboru komponenti za sistem.

„PC Igrači kao i entuzijasti imaju razloga da budu uzbuđeni, jer sa novim izdanjem One-Hundred igračkog kućišta dobijaju mnoštvo korisnih funkcija po pristupačnoj ceni“, rekao je Scott Richards, potpredsednik Antec-a i dodao: „Sa naprednim dizajnom protoka vazduha, sveobuhvatnom nadogradivošću i kontroli sistema, ustvari pruža performanse koje igračko društvo traži“.

 

 

One-Hundred podržava Mini-ITX, microATX, kao i standardne ATX matične ploče, a podržano je od Antec-a sa 3 godine garancije, na delove i rad. One-Hundred je dostupan već sada, a preporučena cena je 79.95$ kod svih većih trgovačkih radnji i distributera.

Izvor : techpowerup

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar