| Vesti | Hardver | Alphacool predstavlja nove Eiszapfen brze spojnice
Hardver

Alphacool predstavlja nove Eiszapfen brze spojnice

Alphacool Eiszapfen

Alphacool nastavlja sa obogaćivanjem svoje nove „Eis“ serije proizvoda, i sada su predstavili nove Eiszapfen brze spojnice za vodeno hlađenje. Brze spojnice igraju važnu ulogu tamo gde su fleksibilnost i proširivost sistema veoma bitni. Ove nove spojnice imaju standardni G1/4“ navoj sa obe strane, što znači da su kompatibilne sa svim standardnim fitinzima.

Spojnice se rastavljaju povlačenjem spoljašnjeg prstena ka nazad. Obe spojnice se momentalno zatvaraju, tako da ni kap vode ne može da pobegne. Zahvaljujući posebnoj N.D.S.L. tehnologiji (no drip, no splash, no leak), isključuju se sve mogućnosti kapljanja, prskanja i curenja tečnosti.

Pri ponovnom spajanju samo treba da čujete karakteristični „klik“ da znate da su spojnice čvrsto spojene i osigurane sa dva o-ringa. Mehanizam za spajanje je pažljivo dizajniran da bude istrajan i pored mnogobrojnih upotreba i da osigura bezbedan spoj godinama.

 

Alphacool Eiszapfen 04 T Alphacool Eiszapfen 05 T
   
Alphacool Eiszapfen 09 T Alphacool Eiszapfen 10 T

 

Mnoge brze spojnice imaju negativan uticaj na protok, ali je Alphacool našao način da eliminiše ovaj problem, pa su kod Eiszapfen brzih spojnica, fukncionalnost i protok ostali na visokom nivou.

 

Alphacool Eiszapfen 01 T Alphacool Eiszapfen 02 T Alphacool Eiszapfen 03 T
     
Alphacool Eiszapfen 07 T Alphacool Eiszapfen 06 T Alphacool Eiszapfen 08 T

 

Eiszapfen brze spojnice su dostupne u dve varijante: u super tamno crnom izdanju i u klasičnoj niklovanoj varijanti. Spojnice su izrađene od mesinga i dimenzije jednog para spojnica iznose 64,6 x 23,9mm. Nezavisno od modela koji odaberete, moraće izdvojiti 21,99 evra za jedan komplet spojnica.

 

Izvor: Alphacool

 

Komentarišite na forumu