| Vesti | Hardver | Alphacool na Computex 2018.
Hardver

Alphacool na Computex 2018.

Alphacool

Kompanija Alphacool je na ovogodišnjem Computex 2018. imala prilike da pokaže svoje nove proizvode iz rastuće linije proizvoda.

U pitanju su Aurora LED Ring Chrome, kao i Eiszyklon RGB ventilatori.

„Uz Aurora LED Ring Chrome za XPX CPU vodeni hladnjak, kompanija Alphacool je donela revoluciju na polju osvetljenja CPU hladnjaka. Ukupno 15 LED-ova svetle direktno u hladnjak kako bi se osiguralo savršeno i uniformno osvetljenje. Dani spot LED osvetljenja su gotovi.“ – navodi se u press saopštenju kompanije.

Alphacool je imala prilike da predstavi chrome verziju na ovogodišnjem Computex-u, kako je do sada Aurora LED ring bio dopstupan samo u crnoj boji.

Takođe, ova verzija prstena odgovara Eiszapfen fitinzima i hromiranim HardTubes-ovima.

Nakon toga, dolaze nam Alphacool-ovi Eiszyklon RGB ventilatori. U pitanju je RGB serija ventilatora gde su Ice Cyclone ventilatori prilagođeni Alphacool radijatorima.

Ova serija stvara visok statički pritisak, a takođe ventilatori su postavljeni na hidraulični ležaj. „Tačno 21 RGB LED dioda je smeštena unutar ventilatora Ice Cyclops, a difuzor osigurava homogeno i ravnomerno osvetljenje.“ – navodi se u saopštenju tima.

 

Alphacool 01

 

Alphacool 02

 

Izvor: Alphacool

 

Komentarišite na forumu