| Vesti | Hardver | Akasa lansira Freedom Tower hladnjak
Hardver

Akasa lansira Freedom Tower hladnjak

akasa

 



Kompanija Akasa predstavila je novi hladnjak namenjen procesorima, kodnog imena „Freedom Tower“. Dimenzije novog hladnjaka su 160 x 120 x 65mm,  hladnjak je napravljen od visoko-kvalitetnog aluminijuma i četiri bakarne niklovane vruće cevi (sa tehnologijom direktnog kontakta), za poboljšanu termalnu provodljivost I dispaciju kao I dramatično smanjenje razvoja toplote.

 

 

 

Sa podrškom za skoro sva podnožja, Intelove LGA 1156,LGA 1136 i starije LGA 775 procesore kao i AMD AM3, AM2+ i AM2 procesore, „klasičan dizajn“ Freedom Tower hladnjaka trebala bi da privuče mnoge entuzijaste koji traže estetski zadovoljavajuće termalno rešenje.Akasa Freedom Tower dolazi u paketu sa 120mm belim LED ventilatorom sa ugradjenim PWM (kontrola obrtaja), Freedom Tower se prodaje po ceni od 61$ što je oko 41  Evro.

25_akasa_freedom_tower

Prema navodima iz kompanije Akasa, Freedom serija je dizajnirana da bi se vašem sistemu omogućile maksimalne performanse. Freedom Tower je multi platformski CPU hladnjak, koji koristi četiri niklovane bakarne cevi uz pomoć tehnologije direktnog kontakta. Ekstremne sposobnosti hlađenja, daju vam slobodu da overklokujete vaš procesor, dok 12cm beli LED ventilator sa PWM obezbeđuje ultra tihe performanse i suptilno osvetljenje.Kompanija Akasa je ovaj hladnjak pustila u prodaju pod sloganom „Sloboda da overklokujete je vaša“

 

FUNKCIJE:

– Kvalitetan materijal, klasičan dizajn, vizuelno dopadljiv

– Četiri niklovane vruće cevi sa tehnologijom direktnog kontakta

– Visoko kvalitetan aluminjum za brzu dispaciju toplote

– Ultra tih 12cm beli LED ventilator sa kontrolom obrataja (PWM)

 

 

 

Izvor: vr-zone

Komentarišite na forumu

 

 

Tagovi