| Vesti | Hardver | AeroCool predstavlja XPredator ATX veliko PC kućište
Hardver

AeroCool predstavlja XPredator ATX veliko PC kućište

aerocool

Kompanija AeroCool predstavlja svoje najnovije PC kućište, iz PGS B serije, model Xpredator. Ovo je veliko ATX kućište koje će se pobrinuti da nikada ne ostanete bez mesta kako bi montirali velike matične ploče poput EVGA X58 Classified, 4 x SLI ili Gigabyte X58A-UD9, više blokova za vodeno hlađenje, ili hrpu hard diskova. Dimenzije ovog kučišta su 600 (V) x 234 (Š) x 555 (D) mm, a napravljeno je većinom od čelika.

Ovo kućište je uglavnom otvorenog tipa, sa perforiranim prednjim panelom, kao i većinski perforiranom bočnom stranicom. Gornji deo kućišta liči po malo na turbine kod aviona što podseća na Alienware rešenja.

Prednji panel poseduje i kontrolu brzine ventilatora, a pored ove opcije tu su još i tri USB 2.0, jedan USB 3.0, jedan eSATA kao i jedan audio port.

 

25a_T

25b

Unutrašnjost je ofarbana u kombinaciji crne i narandžaste boje, a diskovi kao i karte se montiraju bez potrebe za dodatnim alatom. Nosač matične ploče poseduje veliki otvor kako bi se lako prišlo nosačima većih modernijih kulera za procesore. Tu su i gumirane rupe za menadžment kablova. Od ventilatora koje dolaze uz kućište tu je 140mm ventilator sa prednje strane, opcioni 120mm ventilator za montiranje na dnu, četiri narandžasta ventilatora koji se nalaze na bočnoj stranici, jedan ventilator od 200mm na samom vrhu, i mesto za još jedan dodatni 120/140mm ventilator.

Tu su još i četiri rupe za creva za vodeno hlađenje. Cena za Xpredator će iznositi kako je najavljeno 139.90eur.

 

inside_T

 

Po svemu sudeći postoji i verzija koja je u potpunosti crna.

 

aerocool_xpredator

Aerocool-XpredatorB_4_LRG

 

Izvor : techpowerup

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar