| Vesti | Hardver | ADATA predstavila Premier Extreme SDXC SD 7.0
Hardver A-Data

ADATA predstavila Premier Extreme SDXC SD 7.0

Kompanija ADATA je predstavila novu ADATA Premier Extreme SDXC SD Express karticu. Zahvaljujući najnovijoj specifikaciji SD 7.0, koja podržava PCIe i NVMe, Premier Extreme SDXC SD 7.0 Express kartica pruža performanse uporedo sa SSD-ovima, ali u ultra prenosivom faktoru SD kartice.

Uz podršku za PCIe Gen 3 x1 i NVMe, Premier Extreme SDXC SD Express kartica pruža performanse čitanja/pisanja do 800/700 MB/s. Ova memorijska kartica je takođe kompatibilna sa UHS-I uređajima sa brzinom čitanja i pisanja do 100 MB/s i usklađena je sa V30 Video Speed Class.

Može se koristiti u digitalnim fotoaparatima za snimanje visokokvalitetnih fotografija ili 4K video zapisa, kao i u računarima koji nude podršku za SD 7.0, kako biste neometano editovali ili reprodukovali sadržaj. Premier Extreme SDXC SD Express dolazi u varijantama sa kapacitetima u rasponu od 256 GB do 512 GB.

Unutrašnji podaci su sigurni i zaštićeni pomoću Premier Ektreme SDXC SD Express kartice. Sadrži kod za ispravljanje grešaka (ECC – error correcting code) kako bi se osigurala tačnost podataka. Štaviše, vodootporan je, otporan na udarce, rendgenske zrake, otporan je na statiku i testiran je da radi optimalno na visokim i niskim temperaturama.

Pored svega toga, ADATA Premier Extreme SDXC SD 7.0 Express kartica ima doživotnu garanciju.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu…