| Vesti | Hardver | ADATA lansirala IUDD362 microSD karte
Hardver A-Data

ADATA lansirala IUDD362 microSD karte

ADATA je najavila lansiranje novih IUDD362 microSD karti, koje poseduju visokokvalitetni SLC NAND Flash za poboljšanu izdržljivost i dug životni vek, idealan za automatizovane sisteme.

Iz kompanije navode da je IUDD362 microSD kartica je idealna za industrijske sisteme koji su u stalnom pogonu.

Opremljena SLC NAND Flash-om, IUDD362 nudi poboljšanu stabilnost, trajnost i performanse u odnosu na ostale iz ponude koje koriste MLC ili TLC NAND Flash.

Štaviše, IUDD362 je dizajniran za rad u širokom rasponu temperatura, od -40°C do 85°C, osiguravajući optimalne performanse, čak i u teškim uslovima. Takođe, IUDD362 ima 3 miliona MTBF (Mean Time Between Failures) za dodatnu pouzdanost.

IUDD362 dolazi u kapacitetima od 1GB, 2GB, 4GB i 8GB, nudi brzine čitanja/pisanja do 30/25/MB u sekundi, i može raditi sa samo 0.6W snage.

Ove karakteristike ga čine idealnim za industrijsku automatizaciju (npr. PLC), transportne sisteme (npr. data loggere) i druge aplikacije koje podržavaju microSD kartice.

Da bi se osigurala stabilnost koju zahtevaju industrijske aplikacije, IUDD362 podržava brojne tehnologije.

To uključuje Error Correcting Code tehnologiju (ECC), koja može otkriti i popraviti greške kako bi se osigurao integritet podataka, Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology (S.M.A.R.T.), koja ukazuje na neposredne kvarove na uređaju i Wear-Leveling.

 

Izvor: ADATA