| Vesti | AXE | TechXpose&PCAXE – Live stream – Subota 23.03.2013 20h
AXE

TechXpose&PCAXE – Live stream – Subota 23.03.2013 20h

TechXpose PCAXE najava subota 23 03 2013 20h

VI PITATE, MI ODGOVARAMO! LIVE! – Sekiraši, dođite da se družimo!

 

Dragi čitaoci PCAXE portala i PCAXE forumaši,

PCAXE Forum je od svog osnivanja bio mesto na kome ste mogli da naučite nešto novo o računarima i mesto gde ste mogli da se družite sa ostalim forumašima i da razmenjujete IT informacije. Sa druge strane, PCAXE website je gajio kvalitetne recenzije, a uvek smo se trudili da stavimo kvalitet ispred kvantiteta.

Dakle, akcenat PCAXE-a je oduvek bio na druženju i edukaciji, pa sa tim u vezi, pred Vama je novo druženje, ali ovoga puta interaktivno, jer i Vi možete da učestvujete. PCAXE ekipa će biti gost na TechXpose YouTube kanalu. U pitanju je YT kanal koji je uglavnom okrenut ka gaming-u, ali i informacionim tehnologijama. Naš domaćin će biti osnivač i glavni i odgovorni urednik TechXpose-a – Alen Pejić.

Ovom prilikom Vas pozivamo da svi dođete u subotu 23.03.2013. god u 20h na TechXpose YT kanal i postavite Alenu Pejiću i PCAXE ekipi bilo koje pitanje na temu hardvera, softvera, mobilnih uređaja, gejminga, overklokinga i modinga, ili bilo koje pitanje vezano za IT. Dođite da se družimo, zezamo, zabavimo, naučimo nešto novo, i da svi zajedno napravimo jedan dobar video klip.

 

 

TechXpose PCAXE najava subota 23 03 2013 20h 01 T

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar