| Vesti | AXE | NVIDIA Witcher 3 takmičenje
AXE

NVIDIA Witcher 3 takmičenje

NVIDIA Witcher 3 takmicenje

Maskiraj se u Geralta i osvoji MSI NVIDIA Geforce GTX960 grafičku kartu

 

Ako redovno pratite PCAXE portal, onda znate da ne prolazi puno vremena između dva giveaway-a. Trudimo se da naše čitaoce i pratioce nekako nagradimo i revanširamo im se za vernost.

Ukoliko ste strastveni gejmer, sigurno ste čuli za Witcher serijal? Naravno da jeste… Sa tim u vezi odlučili smo da pripremimo jedno zanimljivo takmičenje na temu „Witcher 3: Wild Hunt“ naslova u saradnji sa kompanijama NVIDIA i MSI!

 

 

Pravila:

1. Postavite selfie fotografije na kojoj su maskirani u glavnog lika iz Witcher 3 igre u OVOJ temi na PCAXE forumu

2. Takmičar može da koristi šminku ili digitalno da manipuliše sliku (photoshop) kako bi se maskirao

3. Jedan takmičar, jedna fotografija

4. Pravo učešća imaju svi građani Srbije, Hrvatske, BIH i Crne Gore, a nagrada se preuzima u prostorijama PCAXE redakcije

5. Takmičenje traje do 10. aprila

6. Odabir dobitnika će vršiti Dušan Srbljak aka Dule aka animaN

 

Srećno!

 

Witcher 3

 

The Witcher 3: Wild Hunt besplatno uz određene GeForce grafičke karte!

Proizvođač igara CD Projekt Red proizveo je za gejmere epsku priču, epsku avanturu i epsku grafiku. Neukroćeni svet ove akciono-avanturističke igre je idealan prikaz grafike sa prekrasnim prikazima i neverovatnim detaljima.

Korisnici koji kupe odabrane GeForce GTX 980, 970 i 960 grafičke karte ili notebook-ove sa GTX 970M ili jačom grafikom, dobiće kod za The Witcher 3: Wild Hunt. Ova akcija će biti dostupna u ograničenom vremenskom periodu.

 

MSI GTX960

 

Želećete da iskusite ovu igru u potpunosti. NVIDIA i CD Projekt Red radili su zajedno na igri kako bi joj dodali novi nivo realističnosti sa tehnologijama poput NVIDIA HairWorks i NVIDIA PhysX.

Severna kraljevstva oživljavaju uz pomoć HairWorks-a i u igri možete videti više od 50 čudovišta i karaktera koji poseduju prirodno kretanje krzna zahvaljujući pomenutoj tehnologiji. PhysX tehnologija je učinila isto po pitanju kostima za likove u igri. Kombinacija pomenutog sa razarajućim objektima i borbama je spektakularno iskustvo.

 

GTX960 WinWin Gigatron

 

Igra će biti dostupna 19. maja u Severnoj Americi i Evropi.

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar